Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Acar Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

All Inclusive

 Pool - Barnpool - Restaurang - Bar

Gratis Wi-Fi - Strand 150 m. - Alanya centrum 2 km.

Hotell beskrivning

Acar Hotel är ett bra hotell beläget i Oba. Hotellet är idealiskt för både vuxna och barn som vill bo nära till både strand och stad. I Oba hittar du ett stort urval av mysiga restauranger, affärer och varje måndag kan du pruta om priset på Oba-marknaden. Från Oba kan du promenera längs strandpromenaden till Alanya centrum, som ligger ca. 2,5 km från hotellet.

 

Här är ett fint poolområde med pool, barnpool och poolbar, och stranden ligger bara ca:150 meter från hotellet. Under högsäsongen organiserar hotellet några gånger i veckan underhållning. I spaområdet kan du träna i gymmet och njuta av hotellets egen hamam, följt av en underbar massage (alla behandlingar mot en extra avgift).

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att strömma filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Trevliga rum för två personer med möjlighet till en extra bädd. Rummen har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar samt telefon, luftkonditionering, värdeskåp (mot extra avgift), minibar (ingår vatten / läsk vid ankomst) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Familjerum

Trevliga rum för fyra personer med möjlighet till en extra bädd. Rummen består av två sovrum, med en dubbelsäng eller 2 enkelsängar i varje rum, telefon, luftkonditionering, värdeskåp (mot extra avgift), minibar (vatten / läsk vid ankomsten) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

All Inclusive


Frukost07:30 - 09:30 
Sen frukost09:30 - 09:45
Lunch 12:30 - 14:00 
Middag 18:30 - 20:30 
Snacks

Snacks 11.00 - 16:00 
Kaffe/te och kaka 16:00 - 17:00 

Barer 


Pool Bar 10:00 - 23:00 
Terass Bar 21:00 - 23:00

Färskpressad fruktjuice, turkiskt kaffe och importerade drycker ingår ej i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen alkoholservering för personer under 18 år.

 

Pool, restaurang, bar och andra faciliteter kan stängas under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att Mixx Travel blivit informerade.

Acar Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat