• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Adelais Hotel
Platanias, Tavronitis 73006 Chania, Crete Visa på karta
Hotellbeskrivning

Hotel Adelais är ett mysigt 3-stjärnigt hotell beläget i Kolimbari-området, ca. 20 km från Chania. Hotellet ligger i vackra, lugna omgivningar och är ett riktigt bra val för både par och familjer. Här finns ett mysigt poolområde med en trevlig solterrass, två pooler och en separat barnpool. Om du föredrar sand och saltvatten är det bara 250 m till stranden.

 

Hotellet består av flera låga tvåvåningsbyggnader, varav några ligger runt poolområdet och andra i en annexbyggnad på andra sidan vägen. Inom gångavstånd från hotellet hittar du några restauranger och ett snabbköp. Om du vill besöka den mysiga hamnstaden Chania är det lätt att ta sig hit med taxi eller buss - det finns en busshållplats 250 m från hotellet.

 

Under högsäsong erbjuder hotellet underhållning i form av kretensisk kväll, grillkväll eller karaokekväll några gånger i veckan.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn mot en avgift. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är mycket dålig och att det inte är möjligt att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Standardrum

Enkla men snyggt inredda rum för 2 personer, med plats för en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, litet kylskåp, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Enkla men snyggt inredda rum med två våningar för 4 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar på första våningen, samt en dubbelsäng eller två enkelsängar på andra våningen, TV, telefon, luftkonditionering, litet kylskåp, kassafack och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat & Dryck

All Inclusive

 

Måltider

 

Frukost  

07:30 – 09:30

Lunch

13:30 – 14:30

Snacks

11:00 – 18:00

Glass

15:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

 

 

Barer

 

Pool Bar

10:30 – 22:30

Lobby Bar

15:00 – 21:00

 

Importerad alkohol, drycker serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter ingår inte. i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: ca. 15 euro per vecka, som betalas direkt till hotellet.
Uthyrning av strandhanddukar: ca. 5 euro per vecka, som betalas direkt till hotellet.
Trådlöst internet (lobby): ca. 3 euro per dag / 10 Euro per vecka, som betalas direkt till hotellet.
Uthyrning av vattenkokare: ca. 15 euro per vecka, som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Lugna omgivningar - Pooler – Barnpool – Strand 250 m - Lokalt centrum (Tavronitis) 500 m – Kolimbari 2,5 km – Chania 20 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum