• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Almyrida Village And Water Park Hotel
TrustYou Tooltip Text
Almyrida Apokoronou. 73008 Chania, Crete
Hotellbeskrivning

Almyrida Village And Water Park Hotel är ett härligt hotell som ligger i närheten av den lilla och fridfulla byn Almyrida, ca. 20 km öster om Chania stad. Hotellet ligger på en sluttning, omgivet av olivlundar, och är ett utmärkt val för både familjer och par.

 

Hotellet erbjuder ett bra poolområde med solterrass, pool med vattenrutschbana och barnpool med två små vattenrutschbanor för de minsta. Här finns gott om plats och en vacker utsikt över omgivningen och havet. Om du vill hålla formen under semestern kan detta göras på en av tennisbanorna (mot avgift) och barnen kan leka på lekplatsen. Hotellet är också en bra utgångspunkt för vandring i området.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna utrymmen. Var medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

 

Almyrida är en liten by med få permanenta invånare. Här finns ett par stormarknader, kaféer och krogar.

Rumsinformation

Standardrum

Snyggt inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd på en tältsäng. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, telefon, kassafack (extra avgift), litet kylskåp, vattenkokare och balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett och hårtork.

 

Superiorrum

Snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd på tältsäng. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, luftkonditionering, TV, telefon, kassafack (extra avgift), litet kylskåp och balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett, telefon och hårtork.

 

Familjerum

Snyggt inredda rum för högst 3 vuxna och 2 barn. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, luftkonditionering, TV, telefon, kassafack (extra avgift), litet kylskåp och balkong eller terrass. Badrum med badkar, toalett, telefon och hårtork.

 

Familjesvit

Trevligt inredda rum för max 2 vuxna och 3 barn. Alla rum innehåller ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt vardagsrum med möjlighet till upp till 3 extrabäddar, luftkonditionering, TV, telefon, kassafack (mot avgift), minikyl och balkong eller terrass. Badrum med duschkabin, toalett, telefon och hårtork.

 

Måltider

Halvpension

Frukost                 07:30 – 10:00    (Kaffe, te, juice inkl.)

Middag                 19:00 – 21:00     (Drycker ej inkl.) 


Under lågsäsong serveras alla måltider portionsvis.

Mat & Dryck

Hyra pool- och strandhandduk: Ca. 2 euro styck. Utbytbar mot en kostnad på 1 euro.

Kassafack: Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info
Fina, lugna omgivningar - Pool och barnpool - Gratis internet på allmänna områden - Strand 500m - Lokalt centrum (Almyrida) 300m - Chania 20km
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum