Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Alp Pasa Hotel

Sök pris på lediga rum
Info

 Frukost 

Hotell beskrivning

Alp Pasa Hotel är ett charmigt boutiquehotell som ligger i Antalyas gamla stadsdel, Kaleici. Hotellet är inrett i en traditionell ottomansk byggnad från 1800-talet, som är kärleksfullt renoverad, med respekt för den ursprungliga arkitekturen. Hotellet är den perfekta platsen för en stadsresa i en romantisk miljö. De charmiga rummen är stilfullt inredda och inte två rum är desamma.

 

På den lilla, fridfulla innergården kan du ta ett dopp i den lilla poolen och njuta av en drink under trädens skugga. Hotellet har både en inomhus- och utomhusrestaurang, som serverar utsökta måltider i charmiga omgivningar.

 

Kaleici är ett bilfritt område och därför är det relativt tyst runt hotellet. Tänk på att gatorna i området är små och krokiga, och därför kommer du att lämnas/ plockas upp en kort bit från hotellet. Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam, och det går inte att streama filmer etc.

 

 

 

Standard Rum

Snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en säng. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, värdeskåp (extra avgift), minibar (extra avgift), telefon och vattenkokare. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Standardrum med delvis havsutsikt

Snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en säng. Alla rum är utrustade med dubbelsäng, TV, luftkonditionering, värdeskåp (extra avgift), minibar (extra avgift), telefon, vattenkokare och terrass eller balkong. Badrum med jacuzzi, toalett och hårtork.

 

Deluxe

Snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en säng. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, värdeskåp (extra avgift), minibar (extra avgift) och vattenkokare. Badrum med jacuzzi, toalett och hårtork.

 

 

Alp Pasa Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat