• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Alp Pasa Hotel
Barbaros Mah. Hesapçı Sok. No:30 Kaleiçi (Old Town) - Antalya Visa på karta
Hotellbeskrivning

Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 1 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000


Observera att vi inte har guider i Antalya. Våra guider i Side och Alanya kan kontaktas per. telefon.

 

Alp Pasa Hotel är ett charmigt boutiquehotell som ligger i Antalyas gamla stad, Kaleiçi. Hotellet ligger i en traditionell ottomansk byggnad från 1800-talet som kärleksfullt renoverades med respekt för den ursprungliga arkitekturen. Hotellet är det perfekta stället för en stadsresa i en romantisk miljö. De charmiga rummen är elegant inredda och inga rum är lika.

 

På den lilla, fridfulla innergården kan du ta ett dopp i den lilla poolen och njuta av en drink i skuggan av träden. Hotellet har både en inomhus- och utomhusrestaurang som serverar underbara måltider i en charmig miljö. Du kan välja om din vistelse ska vara inkl. halvpension eller All Inclusive.

 

Observera att gatorna i området är små och slingriga, och du kan därför släppas av / plockas upp en kort bit från hotellet. Ljud från omkringliggande barer och restauranger kan uppfattas som störande. Observera att hotellet inte har någon hiss.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

 

Rumsinformation

Observera att alla rum varierar i storlek, layout och inredning!


Standardrum

Små men charmiga rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minibar (extra avgift) och telefon. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Deluxerum

Charmiga rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minibar (extra avgift) och telefon. Badrum med dusch eller jacuzzi, toalett och hårtork.

 

Ottoman Suite

Stora, charmiga rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, sittgrupp med soffa, TV, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minibar (extra avgift) och telefon. Badrum med jacuzzi, toalett och hårtork.


Mat & Dryck

Halvpension

 

Frukost

07:30 – 10:00

Middag *

19:30 – 22:00

 

* OBS: Drycker ej inkl.

 

April – Oktober:               Middag serveras från buffé

November – Mars:          Middag serveras portionerad

 

 

All Inclusive

 

Måltider

 

Frukost

07:30 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:30 – 22:00

 

Hela året:                            Lunch serveras portionerad

April – Oktober:               Middag serveras från buffé

November – Mars:          Middag serveras portionerad

 

Barer

 

Lounge Bar

08:00 – 23:00

Serenity Pool Bar *

10:00 – 18:00

 

* Öppen April - Oktober

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Charmigt Boutique Hotel – Liten pool – Gratis internet - Stadsstranden 400 m - Konyaalti Stranden 4 km – Hadrians Port 150 m – Antalya museum 3 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum