• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Angela Downtown
Visa på karta
Hotellbeskrivning

Hotel Angela Downtown är ett mysigt hotell beläget mitt i Rhodos stad. Hotellet passar perfekt för alla som vill bo centralt och fortfarande ha promenadavstånd till stranden. Här har ni butiker, tavernor och nöjesliv precis utanför dörren.

 

Hotellet har ett mindre poolområde med plats för både avkoppling och svalkande bad. Här väljer ni om ni vill njuta av solen på en solstol eller ta ett dopp i poolen. Från hotellet är det promenadavstånd till både Windy Beach och populära Elli Beach.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil, och det är därför inte möjligt att streama filmer etc.

Rumsinformation

Standardrum

Snyggt inredda rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering (ingår 1 juni-1 september), kassafack och balkong eller fransk balkong. Badrum med badkar toalett och hårtork.

 

Superiorrum

Snyggt inredda rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering (ingår 1 juni-1 september), kassafack och balkong eller fransk balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:   0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:         1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:         3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:         4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Frukost - Bar – Internet
Avstånd till strand 350 m – Centrum 0 m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum