Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Anjeliq Downtown Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information
Pool - Restaurang - Avstånd till Kleopatrastranden 50 m. - Centrum 800 m. 
Hotell beskrivning

Anjeliq Downtown Hotel har genomgått omfattande renoveringar under vintern 2018/2019, och när dörrarna öppnas  våren 2019 kommer hotellet att framstå som helt nytt. Hotellet ligger centralt i Alanya, bara 50 meter från Kleopatra stranden och är perfekt för alla som vill bo i smakfulla omgivningar och nära till både stad och strand.


Man kan säkert säga att arkitekten har haft fria händer att sätta sitt eget märke på inredningen. Överallt hittar du små udda detaljer, och inga rum är  inredda likadana. Här används cyklar som väggdekoration, och två stora girafffigurer övervakar restaurangen och det öppna köket, där kockens arbete kan följas.


Hotellet har ett litet poolområde med en liten pool och solstolar. Hotellet har också ett eget hälsocenter med hamam, bastu och massage (alla behandlingar mot en extra avgift).


Var medveten om att de flesta rum är mot huvudvägen och därför kommer trafikbuller att förekomma - även på natten.


Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet mot en avgift. Observera dock att anslutningen vanligen är både instabil långsam och att det inte går att streama filmer etc.


Säkerhetsbox kan hyras i receptionen.

Rums information

Standardrum
Modernt möblerade rum för 2 personer. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minikylskåp, vattenkokare, telefon, luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

 

Stort standardrum
Modernt möblerade rum för 2 personer, med möjlighet till en extra säng. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minikylskåp, vattenkokare, telefon, luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

 

Familjerum
Modernt inredda rum för 4 personer, med möjlighet till en extra säng. Alla rum består av 2 sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i vardera. Dessutom har rummet en TV, minikylskåp, vattenkokare, telefon, luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch och hårtork.

Anjeliq Downtown Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat