• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Antilia Apartments
Visa på karta
Hotellbeskrivning

Antilia Apart är ett mysigt lägenhetshotell som ligger i vackra, lugna omgivningar i den lilla staden Tavronitis. Hotellet är byggt i traditionell grekisk stil och är det perfekta valet för par som vill tillbringa semestern med att koppla av och njuta av solen och varandra.


Poolområdet har en solterrass med solstolar, parasoller, pool och poolbar. Härifrån har du fantastisk utsikt över frodiga trädgårdar och Medelhavet. Från hotellet kan du enkelt gå till den pittoreska byn Tavronitis, som erbjuder ett bra urval av restauranger och mysiga tavernor. Om du vill åka till Chania kan du enkelt ta bussen dit.


Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Studiolägenhet

Trevliga lägenheter med ett rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga lägenheter med två rum för högst 5 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Vissa tvårumslägenheter har två våningar.

 

Trerumslägenhet

Trevliga lägenheter med tre rum för högst 5 personer. Alla lägenheter har två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Vissa trerumslägenheter har två våningar.

Observera att alla lägenheter varierar i storlek och planlösning.

Måltider


Ej inkluderat.
Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Fantastisk utsikt – Lugna omgivningar – Pool - Poolbar - Tavronitis 200 m – Strand 700 m – Chania 20 km 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum