Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Aqua Fantasy Hotel & Spa

Turkiet / Izmir
Sultaniye Mahallesi, 35920
Se karta

Aqua Fantasy Hotel & Spa

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool -  Vattenland - Restaurang - Bar

Gratis internet - Strand 250 m. -  Kusadasi centrum 6 km


Hotell beskrivning

Har du och din familj alltid drömt om att bo på ett hotell med ett eget vattenland?

Då är Aqua Fantasy helt säkert det perfekta valet! Här ligger nämligen ett stort vattenland 31 vattenrutschbanor och nästan lika många pooler. Här är rutschbanorna både stora och små, en ”Lazy river” och en vågbassäng till dem som inte vill ha för hög fart och naturligtvis solstolar och parasoller. Föredrar du stranden framför poolen så kan du använda den vackra stranden som ligger precis intill hotellet.

 

Här finns det en mängd olika aktiviteter för hela familjen. De minsta barnen kan bli underhållna i miniklubben (OBS, talar inte skandinaviska), och de sportintresserade kan bl.a. spela tennis, bordtennis eller träna i gymmet. I Spa-centret är det fullt rimligt att avstressa och bli ompysslad, och för hela familjen arrangeras det dagligen mängder av aktiviteter och underhållning, både i dag- och kvällstimmarna.

 

Om du överhuvudet kan slita dig från hotellet, kan vi starkt rekommendera ett besök i charmiga Kusadasi, som ligger ungefär 9 km från hotellet. Här finns en mängd affärer och restauranger för alla smaker.

 

Trådlöst internet är tillgängligt överallt på hotellet. Var uppmärksam på att förbindelsen oftast är långsam och ostabil. Det är inte möjligt att streama film etc.

Rums information

Standardrum:
Vackert inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extra säng. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (mot extra avgift), vattenkokare, värdeskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Superior-rum:
Vackert inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extra  säng. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar ( mot extra avgift), vattenkokare, värdeskåp och balkong. Badrum med badkar, toalett och hårtork.

 

Familjerum:
Vackert inredda rum för 3 personer, med möjlighet till en extra säng för ett barn. Alla rum består av ett stort rum (vissa rum kan separeras med en skjutdörr) och innehåller en dubbelsäng, en enkelsäng, en bäddsoffa, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (mot extra avgift), vattenkokare, värdeskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjesvit:
Vackert inredda rum för 4 personer, med möjlighet till en extra säng för ett barn. Rummen är inredda med två separata sovrum med  ena rummet med en  dubbelsäng och två enkelsängar i andra rummet, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (mot extra avgift), vattenkokare, värdeskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Superior familjesvit:
Vackert inredda rum för 5 personer, med möjlighet till en extra säng för ett barn. Rummen är inredda med två separata sovrum: ett  rum med en  dubbelsäng, en enkelsäng och en bäddsoffa och ett rum med två enkelsängar. Dessutom har rummet TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering, minibar (mot extra avgift), vattenkokare, värdeskåp och balkong. Två badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Om du bott  på Aqua Fantasy Hotel tidigare, observera att Clubrum inte längre är tillgängliga för hotellets gäster.

 


Mat / Dryck Koncept
All Inclusive
Frukost : 07:00 – 10:00
Sen frukost : 10:00 – 11:00
Lunch : 12:30 – 14:30
Middag : 19:00 – 21:30
 
Snacks  : 11:30 – 16:30
Glass : 12:30 – 14:30
Te, kaffe och kaka : 16:30 – 18:00
Midnatts soppa : 00:00 – 01:00
Midnatts snacks               :    01:00 - 06:00
 
Lobby Bar : 10:00 – 24:00
Fontana Bar : 10:00 – 18:00
Atlantis Bar : 10:00 – 18:00
Flamingo Bar : 10:00 – 18:00
Thea´s Coffee Shop         10:30 – 17:00
Irish Bar : 24 timmar
Beach Bar : 10:00 – 00:00
Beach Bar : 10:00 – 00:00
Pearl Bar : 10:00 – 00:00

 
A’la carte – En restaurang kan utnyttjas utan betalning en gång under vistelsen – Men kom ihåg att reservera bord i god tid!

La Mezze Restaurant : 19:00 – 22:30 (Turkiskt )
Marios Restaurant : 19:00 – 22:30 (Italienskt)
Mandarin Restaurant : 19:00 – 22:30 (Kinesiskt)
Marine Restaurant           :         19:00 - 22:30       (fisk)
Steak House                      :         19:00-  22:30       (kötträtter)

Importerad alkohol, all mat och dryck i Aquaparken, dryck serverad i flaska, färskpressad fruktjuice, motordrivna vattensportsaktiviteter, och några faciliteter är inte inkluderat I All Inclusive konceptet. Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

Tillgång till spa-centret mot en avgift. Alla behandlingar för betalning. Strandhanddukar utlånas mot deposition.

Utomhusrestauranger, barer, pooler, aquapark och andra aktiviteter kan vara stängda i lågsäsong. Öppningstider kan ändras, utan att Mixx Travel informerats. Urvalet av underhållning, aktiviteter etc. Kommer att vara begränsade under högsäsongen.

Aqua Fantasy Hotel & Spa Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat