• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Arabella World Hotel
Karaçaltı Mevkii Avsallar Mah. No :37
Hotellbeskrivning

Arabella World Hotel är ett hotell av äldre datum beläget i Avsallar, ca. 26 km väster om Alanya. Hotellet består av två byggnader som ligger på motsatta sidor av en liten väg. Hotellet är ett bra val för par och familjer som planerar att tillbringa större delen av dagen på stranden eller vid poolen.

Här finns ett trevligt poolområde med vattenrutschbanor och en barnpool. Stranden ligger en kort promenad från hotellet och här kan hotellets gäster använda solstolar och parasoll gratis. Du tar dig enkelt till stranden genom att använda en tunnel som går under huvudvägen.

 

De minsta barnen kan träffa nya vänner i miniklubben (4-12 år, här talas inte skandinaviska) eller på lekplatsen. Under högsäsong erbjuder hotellets animationsteam roliga aktiviteter under dagen och kvällsunderhållning för både stora och små. Här finns möjlighet att pova på bland annat vattengymnastik, bordtennis, dart och biljard (mot avgift). Hotellet har även ett spelrum (mot kostnad).


Hotellets SPA-avdelning erbjuder både bastu, turkiskt bad och massage (alla behandlingar mot en avgift) samt en inomhuspool och ett litet gym.


Internet finns tillgängligt i lobbyn mot en avgift. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer och liknande.


Rumsinformation

Ekonomirum

Fint inredda rum för 3 personer med möjlighet för en extrabädd för ett barn. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering/luftkonditionering, minibar (innehåller vatten vid ankomst), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårfön. Observera att ekonomirummen kan ligga på bottenplan och vara utan utsikt.

 

Standardrum

Fint inredda rum för 3 personer med möjlighet för en extrabädd för ett barn. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering/luftkonditionering, minibar (innehåller vatten vid ankomst), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårfön.

 

Familjerum

Fint inredda rum för 4 personer med två våningar och med möjlighet för en extrabädd för ett barn. Alla rum har ett loft med en dubbelsäng och ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd luftkonditionering/luftkonditionering, minibar (innehåller vatten vid ankomst), kassafack (mot avgift) och balkong. Badrum med badkar/dusch, toalett och hårfön.

 

Observera att rummen är uppdelade på två byggnader och vi kan inte garantera rum i en specifik byggnad.

Mat & Dryck

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

11:00 – 16:00

Beach Snacks

10:00 – 16:00

Kaffe, te & kakor

16:00 – 17:00

Nattsoppa

23:30 – 00:00

 

Drycker

Pool Bar

11:00 – 23:00

Lobby Bar

11:00 – 23:00

Beach Bar*

10:00 – 18:00


*Endast alkoholfria drycker ingår. Glass mot kostnad.

 

Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i SPA-centret, vattensporter på stranden och biljard mot en avgift. Drycker efter 23:00 mot kostnad.


Ingen alkoholservering för personer under 18 år. Hög musik från hotellets underhållnings- och aktivitetsprogram och ljud från trafiken kommer att förekomma.

 

Miniklubben och vattenrutschbanorna är öppna några timmar varje för- och eftermiddag.


Utomhusrestauranger, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Mixx Travel har informerats.


Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att begränsas utanför högsäsongen.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Barnpool – Vattenrutschbana – All Inclusive – Internet mot kostnad - Avstånd till strand 450 m – Avsallar centrum 1 km - Alanya centrum 26 km - Antalya flygplats ca. 115 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum