• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Arion Hotel
Visa på karta
Hotellbeskrivning

Arion Hotel är ett litet och mycket mysigt hotell beläget i lugna omgivningar i den lilla staden Kolymbari. Här är tempot lugnt och området är därför idealiskt för en avkopplande semester.

 

Det fina poolområdet ligger i vackra gröna omgivningar och här finns både en pool, en barnpool, en solterrass och en stor gräsmatta med gott om plats för avkoppling. Från poolområdet är det direkt tillgång till den vackra sten och sandstranden.

 

Vistelsen är inkl. frukost och middag. I Kolymbari finns ett litet urval av tavernor och butiker.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rumsinformation

Standardrum

Snyggt inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, telefon, litet kylskåp, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Halvpension: Frukost och middag inkl.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Barnpool – Trädgård – Halvpension – Gratis internet - Strand 0 m – Lokalt centrum (Kolymbari) 1,2 km – Chania 22 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum