• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Arsi Enfi City Beach Hotel
Güller Pınarı Mahallesi, No:109, Ahmet Tokuş Blv., 07460 Visa på karta
Hotellbeskrivning

Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 1 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000


Arsi Enfi City Beach är ett nybyggt hotell som ligger mycket centralt på huvudgatan i östra delen av Alanya.


Från hotellet har du bara ca. 1 km till bazaren och marinan där du hittar Alanyas största utbud av affärer, restauranger, barer och diskotek. Ska dagen spenderas på stranden är det bara att korsa huvudgatan.


Hotellet har ett mysigt poolområde med solterrass, en vattenrutschbana och en separat barnpool för de minsta. Det finns också ett turkiskt bad, bastu och massage. På grund av hotellets centrala läge kan trafikbuller uppstå både vid poolområdet och i vissa rum.Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Standardrum


Trevligt inredda rum för två personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork.
 
Familjerum


Trevligt inredda rum för fyra personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla sovrum innehåller två sovrum med respektive en dubbel eller två enkelsängar och TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp och balkong. Badrum med toalett, telefon och hårtork.

Mat & Dryck
All Inclusive
Frukost : 07:30 – 09:00
Sen frukost : 09:00 – 10:00
Lunch : 12:00 – 13:30
Kaffe och kaka : 15:00 – 16:00
Middag : 19:30 – 21:00
Pool Bar : 10:00 – 23:00
 

Importerad alkohol, dryck på flaska, alla cocktails, färskpressad fruktjuice, glass och några faciliteter (kassafack, hamam, bastu och massage) är inte inkluderat i All Inclusive konceptet. Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara begränsat utanför högsäsongen. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info
Pool - Barnpool - Vattenrutschbana - Bar - Restaurang - Gratis internet - Avstånd till Östra stranden 20 m. - Alanya centrum 1 km. 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum