Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Asena Hotel

Turkiet / Izmir
Kadınlar Denizi No:29
Se karta

Asena Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Restaurang - Bar

​Gratis internet - Ladies beach 100 m. - Kusadasi centrum 2,5 km.


Hotell beskrivning

Asena Hotel är ett enkelt men bra mellanklasshotell, med ett perfekt läge intill den berömda ”Ladies Beach”. Här är det bara ca. 3 km till livliga Kusadasi centrum, där du hittar ett stort och varierat urval av affärer och restauranger. Om du inte vill gå kan du enkelt och billigt ta dig till centrum med lokalbuss. Det finns en busshållsplats ca. 10 m från hotellet.


 
Hotellet har ett litet poolområde med barnpool på taket och härifrån har du en fantastisk utsikt över stranden och havet. Här hittar du också en liten solterrass och en poolbar. För att komma till stranden är det bara att korsa strandpromenaden.


 
På Asena Hotel ingår halvpension (frukost och middag). Måltiderna serveras antingen i hotellets inomhusrestaurang eller på takterrassen.


 
Trådlöst internet finns i allmänna utrymmen på hotellet. Var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil.


 
Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Mixx Travel har informerats.Observera att transferbussen inte kan köra hela vägen upp till hotellet, därför får man gå ca 100 meter.

Rums information

Standardrum
Små, enkelt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch/badkar, toalett och hårtork. Kassafack kan hyras i receptionen mot en avgift.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive.

Asena Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat