• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Atermono Boutique Resort & Spa
Visa på karta
Hotellbeskrivning

Observera att vi inte har guider i Rethymnon. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

 

Atermono Boutique Resort & Spa är ett exklusivt och modernt boutiquehotell som ligger i lugna omgivningar med direkt tillgång till den vackra stranden Platanes. Hotellet är särskilt lämpligt för par som vill bo riktigt bra i trevliga omgivningar, nära både strand och stad. Vill du unna dig något extra kan vi rekommendera att du bor i ett Deluxerum med privat pool.

 

Här finns ett trevligt poolområde där du kan njuta av solen och doppa dig i poolen. Från hotellet går du bara några steg innan du står med tårna i sanden. Frukost serveras i restaurangen, där du självklart också kan köpa lunchsnacks och läckra middagsrätter.

 

I SPA-centret finns det goda möjligheter till att skämma bort sig själv (alla behandlingar mot en avgift), samt en inomhuspool och ett fitnessrum.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rumsinformation

Superiorrum

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrasäng på en bäddsoffa. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minikylskåp, vattenkokare, strykjärn, strykbräda och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Observera att de flesta Superiorrum ligger på bottenvåningen.

 

Deluxerum

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrasäng på en bäddsoffa. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, värdeskåp, litet kylskåp, vattenkokare, strykjärn, strykbräda och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Deluxe Suite med delvis havsutsikt och privat pool

Elegant inredda rum på 2 våningar för 2 personer, med möjlighet till två extrasängar på en bäddsoffa. Alla rum har ett loft med dubbelsäng och ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minikylskåp, vattenkokare, strykjärn, strykbräda och terrass med privat pool (12 m2). Badrum med badkar, dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost inkluderat.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

5-stjärnigt Boutique Hotel – Pool –  Gratis Internet - Strand 10 m – Lokalt centrum (Platanes) 200 m – Rethymnon 5 km 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum