• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Axos Hotel
Maxis Kritis 167 Rethymnon 74100 Greece Visa på karta
Hotellbeskrivning

Observera att vi inte har guider i Rethymnon. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

 

Axos Hotel är ett mysigt 3-stjärnigt hotell, beläget i Platanias, ca. 7 km från Rethymnon. Hotellet är familjeägt och har drivits av samma familj i tre generationer.

 

Det mysiga poolområdet är hotellets naturliga samlingspunkt. Här finns en pool och en barnpool och en poolbar där du kan köpa drycker, snacks och glass. Det finns en bra restaurang på hotellet, men det finns också ett bra urval av bra restauranger i staden. Den kilometerlånga sandstranden är bara ca. 200 m från hotellet och enkel tillgång till Rethymnon med kollektivtrafik.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet. Var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Studiolägenhet

Trevliga, ljusa lägenheter för 3 personer. Alla lägenheter är inredda med ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök. Lägenheterna har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, tekök med de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, mikrovågsugn, kaffebryggare, luftkonditionering och balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga, ljusa tvårumslägenheterlägenheter för 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och två enkelsängar / bäddsoffor. Lägenheterna inkluderar tekök med de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, mikrovågsugn, kaffebryggare, luftkonditionering, värdeskåp och balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Studiolägenhet Superior

Stora, ljusa lägenheter för 3 personer med utsikt över poolen. Alla lägenheter är inredda med ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och soffahörn. Lägenheterna har en dubbelsäng eller två enkelsängar, en bäddsoffa, tekök med de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, mikrovågsugn, kaffebryggare, TV med DVD-spelare (för USB) luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork. Byte av sängkläder + handdukar sex gånger i veckan.

 

 

Tvårumslägenhet Superior

Stora, ljusa lägenheter för 4 personer med utsikt över poolen. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och två enkelsängar / bäddsoffor. Lägenheterna har tekök med de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, mikrovågsugn, kaffebryggare, TV med DVD-spelare (för USB) luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork. Byte av sängkläder + handdukar sex gånger i veckan.

Måltider

Frukost inkl.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.


De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info
Pool - Barnpool - Internet - Platanias 0 m - Rethymnon 7 km - Busshållsplats 150 m
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum