Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vår e-post nyhetsbrev;
Vår e-post nyhetsbrev;
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland de första som får våra erbjudanden.
Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Ayma Beach Resort & Spa

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Ayma Beach Resort är ett mindre 4 stjärnigt hotell av äldre modell, det ligger ca. 150 meter från den berömda Ladies Beach och endast 1 km från Kusadasi centrum. Hotellet har ett fint poolområde med pool, barnpool, samt solterass med solstolar och parasoller.

 

Önskar du att ta hand om dig lite extra har hotellet ett spa-center med tukistbad, bastu, jazuzzi och massage (alla behandlingar är mot betalning). Vill du frächa upp ditt hår eller få en ny frisyr har hotellet en egen frisörsalong.

 

Vill du vara mer aktiv har hotellet en egen tennisbana. Det finns också ett mindre gym och möjlighet till att spela bordtennis och biljard.

 

Trådlöst internet finns tillgänligt på hotellets gemensamma ytor. Tänk på att uppkopplingen oftast är mycket långsam och det är inte möjligt att streama filmer etc 

Rums information

Standardrum :

Fint inredda rum för 2 personer, med möjlighet för att sätta in en extrabädd. I rummet finns det en dubbelsäng eller två stycken enkelsängar, TV, telefon, aircondtion, mini kylskåp, förvaringsbox och balkong.

Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårfön.

 

Familjerum:

Fint inredda rum för upp till 4 personer, med möjlighet för att sätta in en extrabädd. I rummet finns två sovrum varav ena rummet har dubbelsäng och det andra två enkelsängar samt TV, telefon, aircondition, mini kylskåp, förvaringsbox och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårfön. 

Mat / Dryck Koncept

Halvpension. 


Utomhus restauranger, barer, swimmingpooler och andra aktiviteter kan vara stängda i lågsäsongen. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras om detta.

 

Urvalet av underhållnning, akriviteter etc. är begränsat under lågsäsong. 

Ayma Beach Resort & Spa Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat