Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Blue Star Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

All Inclusive 

 Pool - Barnpool  - Bar - Restaurang

Gratis Wi-Fi ( lobby ) - Strand 800 m. - Alanya centrum 2 km.

Service utan kostnad

  • Gym
  • Biljard, bordstennis
  • Strandhanddukar (mot deposition)

Hotell beskrivning

Blue Star Hotel har länge varit känt och älskat av skandinaviska gäster, och det är inte utan anledning som många kommer tillbaka år efter år. Hotellet erbjuder något för alla - par i alla åldrar som vill leva gott, men ändå centralt i staden och familjer med barn som söker ett hotell med faciliteter för hela familjen.
 
Blue Star Hotel består av två byggnader som skiljs åt av en liten väg. Här finns två poolområden, ett med två vattenrutschbanor, en med separat barnpool och här finns även en privat strand. Till och från stranden finns även en gratis buss som går ett par gånger om dagen.
 
Hotellet erbjuder flera faciliteter och aktiviteter som du som gäst kan njuta av, till exempel. biljard, bordtennis, basket, gym, barnklubb för 4-12 åringar (OBS! talar ej svenska), lekplats, inomhuspool, frisör och hamam-bad. Här finns också ett animeringsteam, som organiserar roliga aktiviteter och underhållning för både barn och vuxna på dags- och kvällstid (under högsäsong). Vissa aktiviteter är mot en extra kostnad. Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn och är gratis för hotellets gäster.

Service mot kostnad

  • Wi-Fi på rum
  • Safetybox (10£)
  • Turkiskt bad / Bastu / Massage
  • Telefon/fax
  • Frisör / Nagelteknolog / Permanent makeup
  • Tvättservice
  • Liten bazaar och minimart

Rums information

Standardrum:
Snyggt inredda rum (max 3 personer), som ligger i huvudbyggnaden. Rummen är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, telefon, minibar (tom) och kassafack (10£ deposition per vecka). Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.


Familjerum:
Trevligt inredda rum med plats för 4 personer med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med en bäddsoffa och en extra säng, eller ett stort rum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och en bäddsoffa. Rummen är utrustade med luftkonditionering (i sovrummet), TV, telefon, minibar (tom) och kassafack (10£ deposition per vecka). Badrum med badkar eller dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept
All Inclusive
Frukost : 07:30 - 10:00
Sen frukost : 10:00 - 10:30
Lunch : 12:30 - 14:00
Snacks : 12:00 - 17:00
Kaffe, te och kaka : 17:00 - 06:00
Middag : 19:00 - 09:00
Midnattssoppa : 23:00 - 24:00
 
All Inclusive i strandbaren
Snacks : 12:00 - 14:00 *Hamburgare, pommes och mackor
Drycker : 10:00 - 17:30 *Alkoholfria drycker och öl. Övrig alkohol till självkostnadspris
 

2 vattenrutschkanor

:

10:00 - 13:00 / 15:00 - 17:00


Hotellet anordnar shuttleservice till stranden och till Alanya centrum.
Solstolar och parasoller på stranden kan hyras mot betalning.

Hotellfunktioner

Övrigt: Wifi finns kostnadsfritt i lobbyn. Transferbussen stannar ca 50 m från entrén till hotellet. Hotellet byggdes 1995 och 2002, den gamla delen renoverades 2004 och 2012. Hotellet har en privat strand och ni har tillgång till gratis busstransport dit ett par gånger om dagen (solstolar och parasoller mot extra kostnad).
På stranden finns en snack bar, som har öppet mellan 12:00-14:00, där det serveras enklare snacks såsom hamburgare eller sandwiches och i baren serveras läsk och öl mellan 10:00-17:30 (inga andra alkoholhaltiga drycker ingår).

Blue Star Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat