Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vår e-post nyhetsbrev;
Vår e-post nyhetsbrev;
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland de första som får våra erbjudanden.
Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Boyalik Beach Cesme

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

 

Boyalik Beach Hotel & Spa är ett fint hotell med hög standard, inte långt från den vackra stranden. Här kan du njuta av solens strålar och ta ett avkylande dopp i havet.  Är du inte mycket för sand och saltvatten, bjuder hotellet också på ett härligt poolområde, här hittar du en stor pool och en barnpool dessutom en hetvattens pool, som sägs vara välgörande för både kropp och själ.


Hotellets Spaavdelning erbjuder ett val av behandlingar (alla mot betalning) samt en inomhuspool. Ska du behålla formen under semestern, kan du ta nytta av hotellets gym, eller delta i de aktiviteter som hotellets animation team arrangerar. I mini-klubben (här talas inte skandinaviska) kan 4–12 åriga möta nya vänner.


Trådlöst internet är tillgängligt på hela hotellet. Va uppmärksamma att förbindelsen oftast är mycket långsam och att det inte är möjligt att streama film etc.

 

Standarrummen

Fint inredda rum till 2 personer, med möjlighet till en extra säng. Alla rummen innehåller en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, TV, telefon, centralstyrd aircondition, minikylskåp, litet säkerhetsskåp, vattenkokare och balkong. Badrummen med duschkabin eller badkar, toalett, telefon och hårtork. 

Boyalik Beach Cesme Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat