• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Caligo Apart Hotel
Çarsi Mahallesi, Damlatas Caddesi Seral Sokak No:9, 07400 Alanya/Antalya Visa på karta
Hotellbeskrivning

Caligo Apart är charmerande och härligt lägenhetshotell med ett helt fantastiskt läge, det är inte underligt att hotellet genom åren varit så populärt bland skandinaver. Mer centralt kan du nästan inte bo! Hotellet ligger ca 50 meter från Damlatas droppstensgrotta samt Alanyas arkeologiska museum och bara 500 meter från marinan.
 
Hotellet består av fem mindre byggnader, och överallt på området så är du omgiven av en smakfull trädgårdsmiljö med träd och buskar. Det lilla poolområdet har en pool och en barnpool som lämpar sig för ett dopp, men med Kleopatrastranden endast 30 meter från hotellet kommer du förmodligen spendera dagen där.
 
Restaurangen blir snabbt en naturlig samlingspunkt för hotellets gäster. Där serveras frukosten, och det går även att köpa till en lättare lunch och middag om du känner att du inte vill lämna hotellet.
  
Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn och vid poolområdet. Var dock uppmärksam på att förbindelsen inte håller samma standard som hemma och att det inte är möjligt att streama film eller liknande. 

Rumsinformation

Studiolägenhet

Ljusa, snyggt inredda lägenheter med ett rum för högst 4 personer. Alla lägenheter är inredda med en kombinerad sov- och vardagsrumsdel med öppet kök och en dubbelsäng eller två enkelsängar. Lägenheterna har pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, TV, luftkonditionering och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. De flesta studios ligger på 5: e våningen och har snetak.Tvårumslägenhet

Ljusa, snyggt inredda tvårumslägenheter för högst 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum / sovrum med öppet kök och en eller två bäddsoffor. Lägenheterna är utrustade med ett pentry och den nödvändigaste köksutrustningen, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork

Service mot kostnad

Luftkonditionering:                       Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Kassafack:                                       Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Bar - Restaurang - Spa - Gratis internet  - Avstånd till Kleopatrastranden 100 m. - Centrum 500 m.


Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum