• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Camping Hania
TrustYou Tooltip Text
Paradeisou, Daratso, Chania 731 00
Hotellbeskrivning

Gillar du campinglivet? Drömmer du om att campa i ett varmare klimat? Då kan drömmen bli sann.

 

Camping Hania är en stor och mycket välskött camping i Agii Apostoli. Platsen har funnits i 30 år och har i flera år varit både känd och älskad av skandinaviska familjer. Här är en riktigt bra atmosfär och både strand och stad ligger inom gångavstånd.

 

Campingplatsen erbjuder ett bra poolområde med solterrass, pool, barnpool och poolbar. Det finns också en lekplats, ett snabbköp och en restaurang där du kan köpa frukost, snacks och läckra grekiska måltider. Närmaste strand är ca. 100 meter bort, och nära torget finns flera stormarknader där du kan köpa allt du behöver om du vill laga din egen mat. Nära restaurangen finns det gemensamma grillmöjligheter som är gratis att använda.

 

Flera kvällar i veckan är det underhållning i form av t.ex. grekisk afton, karaoke och musik och sång. Var medveten om att detta kan höras på större delen av platsen.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna utrymmen. Var medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Receptionen är öppen mellan ca. 08:00 - 20:00.

Tvättomat finns tillgänglig mot avgift.

Rumsinformation

Bungalow

Mycket enkelt inredd bungalow för 2-3 personer. Alla bungalower har en dubbelsäng och en enkelsäng, fläkt, kylskåp och delad terrass. Badrum med toalett och dusch.

 

Mobile Home Type A

Mycket enkelt inredda mobile homes för högst 4 personer. Alla mobile homes har ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar samt ett vardagsrum med tekök med kylskåp, två kokplattor, kaffebryggare och nödvändig köksutrustning. Dessutom luftkonditionering (extra avgift) och delad terrass. Badrum med toalett och dusch.

Mobile Home Type A ligger nära poolen.

 

Mobile Home Type B

 

Mycket enkelt inredda mobile homes för högst 5 personer. Alla mobile homes har ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng samt ett vardagsrum med en bäddsoffa, tekök med kylskåp, två kokplattor, kaffebryggare och de mest nödvändiga köksredskapen. Dessutom luftkonditionering (extra avgift) och delad terrass. Badrum med toalett och dusch.

Mobile Home Type B ligger nära restaurangen.

Måltider

Måltider ej inkluderat.

Service mot kostnad

Luftkonditionering (i mobile homes):        Ca. 40 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.
Kassafack (i receptionen):                          Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info
Populär campingplats - Pool - Barnpool - Restaurang och bar - Strand 150m - Lokalt centrum (Agii Apostoli) 250m - Chania 5km
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum