Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Charisma De Luxe Hotel

Turkiet / Izmir
AKYAR MEVKİİ NO:7 KUŞADASI / AYDIN
Se karta

Charisma De Luxe Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool - Restaurang - Bar - Welness Center

Gratis internet - Strand 0 m. -  Kusadasi centrum 2 km.

Hotell beskrivning

Charisma De Luxe Hotel är ett vackert 5-stjärnigt hotell som ligger nära  havet och bara några kilometer från Kusadasis mysiga stadskärna, där du hittar ett stort utbud av restauranger, affärer och ett livligt nattliv.

 

Här finns två pooler, en barnpool, en jacuzzi och en härlig solterrass med direkt tillgång till hotellets privata strand. Här kan du njuta av solen från den stora bryggan. Om ni har tänkt att skämma bort er under semestern , finns det gott om möjligheter till detta i spa-centret. Här finns både inomhuspooler för både barn och vuxna, hamam, bastu, ångbastu, salt- och snörum och ett gym.

 

I miniklubben kan alla barn mellan 4-12 år njuta av roliga aktiviteter (här talas det inte skandinaviska - öppet 15/6 - 31/8). Dessutom finns det minigolf, bordtennis, dart mm, samt två restauranger, poolbar, lobbybar och en strandbar (öppen juni-september).

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet. Men var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och det är därför inte möjligt att streama film etc.

Rums information

Standardrum

Eleganta rum för 2 personer, med möjlighet till en extra  säng. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp, värdeskåp (mot extra avgift) och balkong. Badrum med badkar, toalett och hårtork.


Superior rum

Eleganta rum för 2 personer, med möjlighet till en extra  säng. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, TV, telefon, centralt kontrollerad luftkonditionering, minikylskåp, vattenkokare, värdeskåp (mot extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett, hårtork och morgonrockar.


Deluxe rum

Stora, eleganta hörnrum för 2 personer, med möjlighet till en extra säng . Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, TV, telefon, centralt kontrollerad luftkonditionering, minikylskåp, vattenkokare, värdeskåp, strykbräda och strykjärn och balkong. Badrum med dusch, toalett, hårtork och morgonrockar.

Mat / Dryck Koncept

Frukost är inkluderat

Charisma De Luxe Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat