• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
CHC Imperial Palace
TrustYou Tooltip Text
74100 Pigianos Kampos – Rethymnon, Greece, Crete
Hotellbeskrivning

Observera att vi inte har guider i Rethymnon. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

 

CHC Imperial Palace är ett lyxigt och modernt hotell av hög standard, beläget i vackra, lugna omgivningar 9 km från Rethymnon. Hotellet är det perfekta valet för en avkopplande semester i smakfulla omgivningar.

 

Det härliga poolområdet erbjuder - förutom en vacker solterrass med solstolar och parasoller - också en pool och jacuzzi utomhus. Den lilla stenstranden ligger ca. 300 m från hotellet. I området runt stranden finns det några restauranger och kaféer.

 

Restaurangen serverar både internationella och grekiskinspirerade rätter, och varför inte avsluta kvällen med en kall drink i baren. Under högsäsong arrangerar hotellet kvällsunderhållning en gång i veckan.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Standardrum

Elegant inredda rum för 2 personer. Alla rum har två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, litet kylskåp, vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Junior Suite

Elegant inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd på bäddsoffan. Alla rum har två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, litet kylskåp, vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Suite

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har ett sovrum med två enkelsängar och ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minikylskåp, vattenkokare, Nespressomaskin och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat & Dryck
Halvpension ingår.
Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info
Vuxenhotell (+16) - Pool - Gratis internet - Strand 300 m - Lokalt centrum (Pigianos Kampos) 300 m - Rethymnon 9 km - Chania flygplats ca 76 km
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum