• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
CHC Marilena Hotel
Eleftheriou Venizelou & Mpoumpoulinas str. 1 - 714 14, Gazi, Crete, Greece Visa på karta
Hotellbeskrivning

Var uppmärksam på att vi inte har guider i Amoudara. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

 

CHC Marilena Hotel är ett underbart hotell centralt beläget i den lilla, mysiga semesterorten Amoudara, bara 6 km från den kretensiska huvudstaden Heraklion. I Amoudara är tempot lugnt och området är därför ett självklart val för en avkopplande sol- och strandsemester.

 

Hotellet erbjuder ett trevligt poolområde med solstolar, parasoller, poolbar och naturligtvis en pool. Vi kan också rekommendera ett besök på den vackra sandstranden, som ligger bara 150 m från hotellet.

 

Under perioden juni - september erbjuder hotellet aktiviteter och underhållning några dagar i veckan - både på dagen och på kvällen. Här blir det möjligt att uppleva den verkliga kretensiska atmosfären när man utför traditionell folkdans.

 

Gratis trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

 

I Amoudara hittar du ett bra urval av tavernor, restauranger och små butiker. Dessutom ligger Kretas mest besökta attraktion Knossos bara ca. 20 minuter med bil från Amoudara.

Rumsinformation

Standardrum

Snygga, modernt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd på bäddsoffan. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, luftkonditionering, TV, telefon, kassafack (extra avgift), litet kylskåp och balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett, telefon och hårtork.

 

 

Familjerum - ett stort rum

Snygga, modernt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd på bäddsoffan och en extrasäng på en tältsäng. Alla rum har två enkelsängar, bäddsoffa, luftkonditionering, TV, telefon, kassafack (extra avgift), litet kylskåp och balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett, telefon och hårtork.

 

Familjerum

Snygga, modernt inredda rum för 4 personer. Alla rum består av två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum. Dessutom har rummet luftkonditionering, TV, telefon, kassafack (extra avgift), litet kylskåp och balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett, telefon och hårtork.

Mat & Dryck

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:00 – 10:15

Lunch

12:00 – 14:00

Snacks - juni-september

10:00 – 17:00

Souvlaki/Gyros – juni-september

18:30 – 22:30

Middag

19:00 – 21:00

 

 

Barer

 

Lobby Bar*

17:30 – 01:00*

Pool Bar

10:00 – 18:00

 

* I tidsrummet 23:00 – 01:00 mot betaling!

 

 

Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor och färskpressad fruktjuice ingår inte i All Inclusive-konceptet. Vissa faciliteter inklusive biljard och airhockey mot en avgift.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

Urvalet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsongen.

Service mot kostnad

Kassafack: ca. 11 euro per vecka, som betalas direkt till hotellet.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info
Pool - Gratis Internet - Restaurang - Bar - I centrum (Amoudara) - Heraklion 6 km - Strand 150 m
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum