Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vår e-post nyhetsbrev;
Vår e-post nyhetsbrev;
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland de första som får våra erbjudanden.
Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Club Marvy

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 FULL BOARD + 

Hotell beskrivning

Club Marvy By Paloma

 

Club Marvy By Paloma är ett härligt semesterhotell som rekommenderas starkt för alla som vill tillbringa sin semester i natursköna omgivningar. Hotellet öppnade våren 2017, är elegant inredda och ligger vackert i en privat vik omgiven av palmer, oliv och tallar.

 

Hotellet erbjuder en mängd faciliteter och aktiviteter för både stora och små. Här finns flera pooler, inklusive en pool med vattenrutschbanor (öppen för några timmar varje för-och eftermiddag) och en barnpool för de minsta barnen. Här är två privata sandstränder att välja mellan, varav en är reserverad för vuxna.

Skulle du vara aktiv under din semester kan du till exempel spela tennis eller minigolf, träna på gymmet, spela basket eller bordtennis eller delta i yoga och zumba lektioner. Dessutom organiserar hotellets animationslag aktiviteter och underhållning för barn och vuxna samt tillfälliga utomhuskonserter. I SPA-centret kan du bland annat välja mellan hammam, bastu och massage (alla behandlingar mot avgift).

 

Club Marvy By Paloma ligger ca. 1,5 km från den lilla byn Özdere, ca. 35 km från Kusadasi och ca. 60 km från Izmir. I Özdere finns ett bra utbud av affärer och restauranger.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet. Tänk dock på att anslutningen ofta är långsam och instabil, och det är därför inte möjligt att streama filmer etc.

 

 

Comfort Room

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet att sova på bäddsoffa för ett barn. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, centralstyrd luftkonditionering, minibar (mot avgift), värdeskåp, TV, telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Comfort Room med delvis havsutsikt

Elegant möblerade rum för 2 personer med möjlighet till extra bädd. Alla rum har en dubbelsäng och en extra bädd centralstyrd luftkonditionering, minibar (extra avgift), kassaskåp, TV, telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Elegant inredda rum för upp till 5 personer. Rummen är utrustade med två separata sovrum med respektive. en dubbelsäng och två enkelsängar, bäddsoffa, centralstyrd luftkonditionering, minibar (extra avgift), kassaskåp, TV, telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

 

 

Full Board +

 

Frukost                                          

Sen frukost     

Lunch                                              Inkl. vin/öl/läsk och vatten    

Middag                                           Inkl. vin/öl/läsk och vatten

Midnight Snack                                                       

 

Boho Snacks                                 18+

Bliss Snacks

 

A’la Carte                                      En måltid inkl. Kom ihåg att reservera bord! Dryck ingår ej!

 

Degirmen                                      18+

Iskele Meyhane

 

Boa Steak & Burger                   Mot betaling

Boho Simply Seafood               Mot betaling, 18+

 

OBS – Drycker är inte inkluderade. Om inte annat anges !

 

 

Importerad alkohol, dryck på flaska, spa-behandlingar, motoriserade vattensporter och vissa faciliteter kan användas mot en extra avgift.

 

Observera att några av hotellets faciliteter - inklusive några av à la carte-restaurangerna och några barer - är reserverade för vuxna (18+).

 

Ingen alkoholfördelning för personer under 18 år.

 

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan stängas under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att meddela Mixx Travel.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att begränsas utanför högsäsong.

 

 

 

Club Marvy Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat