Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
Call Time

0201202811
Karta

CLUB MERMAID VILLAGE

Sök pris på lediga rum
Info

All Inclusive  

3 Pooler - Bar - Restaurang

Gratis Wi-Fi (lobby) -  Strand 500 m. - Alanya Centrum 16 km.

Faciliteter

Club Mermaid Village är ett 4 stjärnigt hotell, beläget i Türkler, ca. 16 km väst om Alanya. Hotellet är ett givet val för familjer med både stora och små barn, som gärna vill bo fint och i härlig miljö. Här finns goda möjligheter för både avslappning och underhållning, och oavsett ålder, finns där alltid något att hitta på.

 

Poolområdet är stort och luftigt, och rutschbanorna är en given attraktion för barn. Längtar du efter sand mellan tårna, ligger hotellets privata strand endast 500 m från hotellet. Hit kan du komma genom att använda en tunnel som går under huvudvägen.

 

Medens de små leker av sig i miniklubben (OBS! talar ej svenska) eller på lekplatsen, kan de större t.ex. spela tennis, bordtennis biljard eller delta i någon av de många aktiviteter, som hotellets animationteam arrangerar. Om du längtar efter att skämma bort dig själv kan du besöka wellness centret som finns på hotellet.

 

Trådlöst internet är tillgängligt i lobbyn och vid poolområdet. Var dock uppmärksam på att uppkopplingen kan vare både långsam och instabil, och att det därför inte är möjligt att streama film eller liknande. 

Rumsbeskrivning

 

STANDRADRUM 

Trevligt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en säng. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp, värdeskåp (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch eller bad, toalett, telefon och hårtork.

 

 

FAMILJERUM TYP 2- LANDSUTSIKT

 Trevligt inredda rum för 4 personer, med möjlighet till en säng. Varje rum har ett stort sovrum med dubbelsäng och två bäddsoffor och TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp, safe (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch eller bad, toalett, telefon och hårtork.

 

 

FAMILY DUBLEX LAND VIEW/ LANDS UTSIKT :
Familjerum med loft

Trevligt inredda rum för 4 personer, med möjlighet till en säng. Alla rum innehåller loft med en dubbelsäng, 2 bäddsoffor på bottenvåningen samt TV, telefon, luftkonditionering, minikylskåp, safe (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch eller bad, toalett, telefon och hårtork.

Måltider

All Inclusive

Frukost                                08:00 – 10:00

Lunch                                  12:30 – 14:00

Middag                                19:00 – 21:00

 

Snacks                                11:30 – 14:30

Glass                                   14:30 – 15:30

Kaffe, te och kakor              16:00 – 17:00

 

Lobby- och poolbar              10:00 – 23:00

 

Importerad alkohol, drycker serverat i flaska, färskpressad juice, vissa vattensporter och några faciliteter (ex. biljard) är inte inkluderat i All Inclusive konceptet.

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

 

Utomhusrestauranger, barer, swimmingpooler och andra aktiviteter kan vara stängda eller begränsade under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras med kort varsel utan att Mixx Travel informeras.

CLUB MERMAID VILLAGE Bilder och videor

Med början från..
Boka nu
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat