Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Comfort Suites

Turkiet / Antalya-området
Saray, Yunus Emre Cd. No:16, 07400 Alanya/Antalya
Se karta

Comfort Suites

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Comfort Suites är ett mysigt boutique-lägenhetshotell mitt i stan, på "25 metersgatan". Hotellet är ett perfekt val för alla som vill bo i sin egen lägenhet mitt i stan. Här är du inom gångavstånd till Kleopatrastranden och det trevliga Damlataşområdet.
 
Det finns inte många faciliteter här, men å andra sidan är det en riktigt bra atmosfär. Lägenheterna är nya och snygga, och hotellets restaurang "Café Local" är populär, både för lokalbefolkningen och turister. Maten är god - både turkiska och internationella rätter serveras här - och flera gånger i veckan spelas det livemusik.
 
I området runt hotellet finns flera butiker, restauranger och stormarknader. Du kan gå till hamnen och basarområdet, och om du inte vill gå, är det lätt att ta en lokalbuss, hållplats finns ca. 20 m från hotellet.
 
Observera att trafikbuller kan uppstå i lägenheterna.
 
Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen är både ostabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Tvårumslägenhet
Moderna och snyggt inredda lägenheter med två sovrum för max tre vuxna och ett barn. Alla lägenheter är möblerade med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sov- och vardagsrum med öppet kök och en hörnbäddsoffa. Lägenheterna innehåller kök med den mest nödvändiga köksutrustningen, mikrovågsugn, vattenkokare, två stycken luftkonditioneringar (extra avgift), kassafack (extra avgift), TV, telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Comfort Suites Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat