• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Creta Palm Hotel
73100 Stalos, Chania – Crete Visa på karta
Hotellbeskrivning

Creta Palm Hotel är ett härligt all inclusive-hotell beläget i den populära semesterorten Agia Marina. Hotellet är mycket välskött och här finns gott om plats för både par och familjer som vill bo bra och inte vill tillbringa semestern med att oroa sig för var de ska äta nästa måltid.

 

Hotellet har två bra poolområden, båda med pool, barnpool, poolbar och solterrass med solstolar och parasoller. Om du hellre vill tillbringa dagen på stranden kan du gå dit på några minuter. Om du vill hålla dig i form under semestern kan du använda hotellets gym. Det finns också en jacuzzi och bastu (mot avgift - bokning krävs).

 

Om du mot förmodan skulle vilja lämna hotellet kan du enkelt gå till Kato Stalos centrum, där du hittar butiker, kaféer och restauranger. Det är bara 7 km till Chania och det är lätt att ta sig hit med taxi eller lokalbuss.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Studio

Trevliga lägenheter med ett rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, kaffebryggare och balkong. Badrum med badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga lägenheter med två rum för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller 2 enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, kaffebryggare och balkong. Badrum med badkar, toalett och hårtork.

Mat & Dryck

Måltider och dryck

 

Frukost

07:15 – 10:00

Lunch

12:00 – 15:00

Glass och snacks

11:00 – 11:45

Glass och snacks

15:15 – 18:30

Middag

19:15 – 21:45

 

Bar

11:00 – 22:00

 

 

Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Gymmet får inte användas av barn under 16 år.

 

Hög musik relaterad till underhållning på hotellet kan förekomma.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 15 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

2 pooler och barnpooler – All Inclusive - Gratis internet - Strand 50 m – Lokalt centrum (Kato Stalos) 200 m – Chania 7 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum