• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Cretan Dream Royal
TrustYou Tooltip Text
73110 Stalos, Chania, Crete
Hotellbeskrivning

Cretan Dream Royal är ett vackert hotell av hög standard, beläget i Kato Stalos, bara ett stenkast från stranden. Hotellet är det perfekta valet för både par och familjer som vill bo bra men också har friheten att laga sin egen mat.

 

Poolområdet är utan tvekan hotellets mest populära samlingsplats. Härifrån har du en fantastisk utsikt över havet. Här finns en härlig solterrass med solstolar och parasoller, en "infinity-pool" och en barnpool. Vid poolområdet finns också en à la carte-restaurang där du kan köpa snacks och lunch och naturligtvis en poolbar. Det är lätt att komma till stranden: det är bara att korsa huvudvägen eller använda gångtunneln under vägen.

 

Hotellet har också ett SPA-center (behandlingar mot en avgift), en lekplats för de små och möjligheten att spela bordtennis och biljard.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Strand- och poolhanddukar kan hyras mot en deposition.

 

Hotellet rankas officiellt som 5 *

Rumsinformation

Standardrum

Snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack och en balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Suite - ett stort rum

Snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till två extrabäddar. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack och en balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Lyx Junior Suite med privat pool

Snyggt inredda rum för 2 personer, bestående av ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett vardagsrum med bäddsoffor. Alla rum har TV, luftkonditionering, kassafack och terrass med privat pool och två solstolar. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost inkl. 

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

 

 

Mer information om hotellet Stäng
Info
Infinity Pool - Barnpool - Fantastisk utsikt - Gratis Internet -Strand 50 m - Kato Stalos 500 m - Chania 8 km
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum