• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Despina Apartments
Platanias, Chania Crete Visa på karta
Hotellbeskrivning

Despina Apart är ett enkelt men mysigt lägenhetshotell i Platanias. Vill du bo nära både strand och stadsliv och inte ställer stora krav på många faciliteter på hotellet är Despina Apart ett riktigt bra val.

 

Här finns ett litet poolområde med pool med integrerad barnpool samt solterrass med solstolar och parasoll. Om du föredrar att tillbringa din semester på stranden, är det bara några meter att gå för att få sand mellan tårna.

 

Hotellet erbjuder även en restaurang, en poolbar och en strandbar, så det finns gott om möjligheter att njuta av en drink och en god måltid utan att behöva lämna hotellet.

 

Platanias har ett stort utbud av mysiga tavernor, bra restauranger och butiker för alla smaker.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var medveten om att uppkopplingen både är instabil långsam och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Studio

Fina enrumslägenheter för 2 personer, med möjlighet till en extrasäng på bäddsoffan. Alla lägenheter innehåller dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack, pentry med kylskåp och de mest nödvändiga köksredskapen samt balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Fina tvårumslägenheter för max 4 personer. Alla lägenheter innehåller ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack, pentry med kylskåp och de mest nödvändiga köksredskapen samt balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Observera att vissa lägenheter har nivåskillnader, även på balkongen.

Måltider

Måltider ej inkl.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:   0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:         1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:         3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:         4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool med barnpool – Restaurang – Bar - Strand 0 m – Platanias 100 m – Chania 12 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum