• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Dolphin Family Hotel
Oba Mahallesi, No:, Oer- Erkenschwick Cd No:2, 07460 Visa på karta
Hotellbeskrivning

På grund av Covid-19 har hotellets koncept förändrats!

Detta innebär att 2021 kommer ingen dansk personal att finnas på hotellet och "Dolphin Diva" kommer att stängas tillfälligt. Det kommer därför inte att vara danska föreställningar och underhållning.

Observera också att det kommer att finnas gäster av många olika nationaliteter på hotellet.


Dolphin Family är ett mycket populärt hotell med många danska stamgäster, beläget i det mysiga Oba-området, ca. 3 km öster om Alanya. Efter en större renovering öppnade hotellet med nya ägare i april 2017, och här välkomnar det danska värdparet Jan och Tinna er. Deras mål är att göra hotellet till en mötesplats för danskar - både du som har besökt Alanya tidigare och du som kommer till Alanya för första gången.

 

Hotellet har faciliteter för hela familjen: Ett bra poolområde med solterrass, barnpool och vattenrutschbana, lekplats för de små, gym och ett SPA-center med bl.a. hamam (behandlingar mot avgift). Hotellet ligger bara 50 m. från stranden och nära både Oba och Tosmurs basarer. På "Dolphin Beach" kan du som gäst på hotellet fritt använda solstolar. Om vädret tillåter hålls Beach Party varje måndag kväll.

 

Varje vecka under högsäsong kommer olika danska artister att underhålla på "Dolphin Diva", som är en mötesplats för både turister och bosatta danskar. Biljetter kan köpas på Dolphin Family Hotel. Här kan du också hitta mer information om aktuella och kommande evenemang.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både ostabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Måltider

Vistelse med frukost eller halvpension.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Restaurang - Bar - Gratis internet - Avstånd till Östra stranden 50 m. - Alanya centrum 3 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum