• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Elite Hotel
Pserimou 15 851 00, Rhodos Visa på karta
Hotellbeskrivning

På Elite Hotel trivs alla som vill bo bekvämt nära stranden och med Rhodos stads nöjesliv rätt runt hörnet. Här kan ni börja morgonen med en god frukost i hotellets trevliga restaurang och avsluta dagen med favoritdrinken i baren.

 

Här finns ingen pool men hotellet ligger ett stenkast från den populära Elli beach där ni kan njuta av solen och bada i det kristallklara vattnet. Blir ni hungriga eller törstiga finns en mängd restauranger, barer och mysiga tavernor att välja mellan längs med stranden.

 

På gångavstånd från hotellet ligger Rhodos stads centrum med restauranger, barer och ett sprudlande nöjesliv. Ni har också nära till Rhodos gamla stadsdel som är väl värt ett besök.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Standardrum

Snyggt inredda rum för 2 personer. Rummen är inredda med två enkelsängar, TV, telefon, minikylskåp, luftkonditionering, kassafack, vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost ingår.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Centralt läge – Restaurang – Bar
Avstånd till strand 50 m – Centrum 200 m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum