Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Elite Luxury Suite & Spa Hotel

Turkiet / Antalya-området
Konaklı, 301. Sk. No 15, 07491 Alanya/Antalya
Se karta

Elite Luxury Suite & Spa Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information
Pool - Barnpool - Vattenrutschebanor - Bar - Restaurant - Gratis internet
Privat strand 700 m - Alanya Centrum 8 km - Konakli 2 km 
Hotell beskrivning

Elite Luxury Suite & Spa Hotel är ett härligt 5-stjärnigt hotell beläget på en sluttning ca. 8 km från Alanya centrum. Hotellet är idealiskt för både par och familjer med barn som vill bo i trevliga omgivningar med bra faciliteter, men samtidigt också vill ha friheten att laga mat själva. Hotellet ser nytt och inbjudande ut, och här finns bra faciliteter för både barn och vuxna.

Vid poolområdet finns pooler för både stora och små och en separat pool med 3 vattenrutschbanor som är öppna några timmar varje morgon och eftermiddag. Om du föredrar att tillbringa dagen på stranden tar du dig enkelt dit med hotellets shuttlebuss som går till hotellets egen Beach Club flera gånger om dagen.

Om du vill skämma bort dig själv har hotellet ett spa-center med turkiskt bad, bastu, inomhuspool och massage (alla behandlingar mot en avgift). Hotellet ordnar regelbundet aktiviteter och underhållning för både barn och vuxna under högsäsong. Om du vill hålla dig i form, även på semestern, har hotellet både ett gym och tennis- och squashbanor (rackets och bollar kan hyras). Alla barn i åldern 4-12 kan fritt använda miniklubben (här talas inte skandinaviska) där det också finns en lekplats.

Konakli är en liten semesterstad med ett bra urval av affärer och restauranger, beläget ca. 2 km från hotellet. Om du vill uppleva den populära semesterstaden Alanya kan du enkelt ta bussen dit (busshållplats cirka 500 m från hotellet).

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både ostabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum
Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet för en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng, TV, telefon, luftkonditionering, minikyl, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett, telefon och hårtork. Observera att ekonomirummen inte har balkong!

 
Deluxe-svit
Elegant inredda rum för 2 vuxna och 2 barn. Varje rum har ett sovrum med dubbelsäng eller 2 enkelsängar och ett vardagsrum med bäddsoffa och pentry med vattenkokare, två kokplattor och all nödvändig kökutrustning. Dessutom har rummet TV, telefon, luftkonditionering, minikyl, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Observera att rummen är separerade med en skjutdörr av glas.


Premium-svit
Elegant inredda rum för 4 personer samt möjlighet för en extrabädd. Varje rum har två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum samt ett vardagsrum med bäddsoffa och pentry med vattenkokare, två kokplattor och den mest nödvändiga köksutrustningen. Dessutom har rummet TV, telefon, luftkonditionering, minikyl, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Observera att rummen är separerade av skjutdörrar av glas.

Mat / Dryck Koncept

Morgenmad eller halvpension (Ekskl. drikkevarer)


Utomhusrestauranger, barer, pooler, Beach Bar och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Mixx Travel har informerats.


Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. begränsas utanför högsäsongen.

Elite Luxury Suite & Spa Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat