• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Elotis Suites
TrustYou Tooltip Text
Agia Marina - Chania - Crete island
Hotellbeskrivning

Elotis Suites är ett riktigt bra val för alla som vill bo på ett charmigt lägenhetshotell med ett riktigt bra läge. Här bor du i centrum av Agia Marina och bara 50 m från stranden. Hotellet är ljust och modernt inrett och består av flera mindre byggnader som är byggda runt en frodig trädgård.

 

Poolområdet med solterrass, pool och separat barnpool blir snabbt hotellets favoritplats. Här kan du njuta av dagen tills kvällen faller och det är dags att hitta din favorit-taverna. Om du föredrar att vara på hotellet är det möjligt att köpa enklare rätter och färgglada drinkar i hotellets restaurang och poolbar.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna utrymmen. Tänk på att anslutningen är både långsam och ostabil och att det inte är möjligt att streama filmer och liknande.

 

Observera att det finns ett antal trappor på hotellområdet.

Rumsinformation

Studiolägenhet

Trevliga och ljusa lägenheter med ett sovrum för högst 3 personer. Alla lägenheter har en dubbelsäng och en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), tekök med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga och ljusa lägenheter med två rum för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), tekök med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider
Måltider ej inkluderat.
Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Poolbar - Restaurang - Strand 50m - Agia Marina 0m - Chania 8km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum