Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
Call Time

0201202811
Karta

EN VIE BEACH

Sök pris på lediga rum
Highlights

Ett elegant och mycket centralt beläget boutique- hotell. Stranden har ni utanför dörren. Här kan ni sitta på hotellets utomhus restaurang och njuta av deras populära drinkar med en utsikt över det belysta Kleopatra slotten. 

Info

Frukost 

 Pool - Bar - Restaurang

Gratis Wi-Fi - Strand 0m - Boutique  Alanya Centrum 400m   

Service utan kostnad

AC, solstolar, parasoller, safetybox, Wi-Fi och frukost.

Faciliteter

En Vie Beach är ett elegant vuxenhotell med 3 stjärnor, beläget direkt på östra stranden, endast 5 minuters gångavstånd från Alanyas livliga marina. Hotellet är exklusivt inrett i skandinavisk stil och är helt rätt för par som önskar att bo centralt i det livliga Alanya.

Hotellet består av ett annex och en huvudbyggnad. I huvudbyggnaden ligger den populära restaurangen, som serverar läckra rätter och färgstarka cocktails. Det är också här du njuter av den inkluderade frukosten. 20 stycken av hotellets rum ligger i huvudbyggnaden och från alla rummen har du hel- eller delvis havsutsikt. De övriga rummen ligger i annexbyggnaden, som ligger på den andra sidan av huvudvägen.

På stranden kan hotellets gäster gratis utnyttja solstolar och parasoller (”Cabanas/Sun Loungers” mot betalning). Strandhandduk kan hyras för 5 turkiska lire per dag (ca 11kr) eller köpas på hotellet.  I hotellets mini-pool kan du kyla ner dig på varma dagar – den är dock inte till att simma i.

 

På söndagar erbjuder hotellet en mycket populär champagnebrunch för 79 turkiska lire som ni kan avnjuta på stranden. Hotellet erbjuder också Bachata-kvällar på onsdagar som underhållning.

 

Trådlöst internet är tillgängligt överallt på hotellet. Var uppmärksam på att förbindelsen ofta är både långsamt och instabil, därför är det inte möjligt att streama film etc.

 

 

Service mot kostnad

All dryck och mat, telefon, tvättservice, läkare, bil- mopeduthyrning, strandhandduk (11kr/dag), vattensporter och paviljonger på stranden.

Rumsbeskrivning

Standardrum 14m2 (huvudbyggnaden)

Eleganta rum för 2 personer. Alla rummen innehåller en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, säkerhetsbox, TV, minibar, Nespresso maskin (kapsuler extra avgift), telefon och balkong på 5m2. Badrum med dusch och hårtork. Max 2 personer.

 

Standard rum 16-19m2 (annexbyggnaden)

Eleganta rum för 2 personer, med möjlighet till en extra säng. Alla rummen är utrustade men en dubbelsäng / två enkelsängar, säkerhetsbox (i receptionen), TV, minibar, telefon och balkong på 8m2. Badrum med dusch och hårtork. Möjlighet till extrabädd, max 3 personer.

 

Rummen städas dagligen, handdukar och sängkläder byts var tredje dag.

 

Hotell fakta

Detta är ett vuxenhotell, vilket innebär att man måste vara minst 16 år för att få bo på hotellet.

Antal rum: 50

Byggår 2015

Antalya flygplats 130 km

Djur ej tillåtna

Måltider

Frukost                            08:00 - 10:00

Beach lounge                  08:00 - 18:00

À la carte restaurang       08:00 - 23:00

Strandbar                        08:00 - 24:00

 

EN VIE BEACH Bilder och videor

Med början från..
Boka nu
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat