• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
En Vie Beach
Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Blv. No:22, 07460 Visa på karta
Hotellbeskrivning

En Vie Beach är ett elegant vuxenhotell med 3 stjärnor, beläget direkt på östra stranden, endast fem minuters gångavstånd från Alanyas livliga marina. Hotellet är exklusivt inrett i skandinavisk stil och är helt rätt för par som önskar att bo centralt i livliga Alanya.


Hotellet består av ett annex och en huvudbyggnad. I huvudbyggnaden ligger den populära restaurangen, som serverar läckra rätter och färgstarka cocktails. Det är också här du njuter av frukosten. 20 stycken av hotellets rum ligger i huvudbyggnaden och från alla rummen har du hel- eller delvis havsutsikt. De övriga rummen ligger i annexbyggnaden, som ligger på den andra sidan av huvudvägen.


På stranden kan hotellets gäster gratis utnyttja solstolar och parasoller (”Cabanas/Sun Loungers” mot betalning). I hotellets mini-pool kan du kyla ner dig på varma dagar – den är dock inte till att simma i.
 
 
Trådlöst internet är tillgängligt överallt på hotellet. Var uppmärksam på att förbindelsen ofta är både långsamt och instabil, därför är det inte möjligt att streama film etc.

Rumsinformation

Standardrum (huvudbyggnad)

Eleganta rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, kassafack, luftkonditionering, TV, minibar, Nespressomaskin, telefon och balkong. Badrum med dusch och hårtork.

 

Standardrum (annex)

Eleganta rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, minibar, telefon och balkong. Badrum med dusch och hårtork.

Kassafack finns i receptionen.

Måltider
Frukost inkluderat.
Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Restaurang - Bar - Gratis internet - Avstånd till Östra stranden 0 m  -  Alanya centrum 400 m.

  

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum