• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
En Vie Beach
TrustYou Tooltip Text
Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Blv. No:22, 07460
Hotellbeskrivning

Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 15 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000.


En Vie Beach är ett elegant vuxenhotell med 3 stjärnor, beläget direkt på östra stranden, endast fem minuters gångavstånd från Alanyas livliga marina. Hotellet är exklusivt inrett i skandinavisk stil och är helt rätt för par som önskar att bo centralt i livliga Alanya.


Hotellet består av ett annex och en huvudbyggnad. I huvudbyggnaden ligger den populära restaurangen, som serverar läckra rätter och färgstarka cocktails. Det är också här du njuter av frukosten. 20 stycken av hotellets rum ligger i huvudbyggnaden och från några av rummen har du hel- eller delvis havsutsikt. De övriga rummen ligger i annexbyggnaden, som ligger på den andra sidan av huvudvägen.


På stranden kan hotellets gäster gratis utnyttja solstolar och parasoller (”Cabanas/Sun Loungers” mot betalning). I hotellets mini-pool kan du kyla ner dig på varma dagar – den är dock inte till att simma i.

Observera att hotellets restaurang och bar är populära och även öppna för gäster som inte bor på hotellet.

 
Trådlöst internet är tillgängligt överallt på hotellet. Var uppmärksam på att förbindelsen ofta är både långsamt och instabil, därför är det inte möjligt att streama film etc.

Rumsinformation

Standardrum (huvudbyggnad)

Eleganta rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, kassafack, luftkonditionering, TV, minibar, Nespressomaskin, telefon och balkong. Badrum med dusch och hårtork.

 

Standardrum (annexbyggnad)

Eleganta rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, minibar, telefon och balkong. Badrum med dusch och hårtork.

Kassafack finns i receptionen.


Ekonomirum (annexbyggnad)

Eleganta rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering, TV, minibar, telefon och balkong. Badrum med dusch och hårtork. 

Kassafack finns i receptionen. Observera att ekonomirummen kan vara annorlunda inredda än standardrummen och eventuellt ligger på bottenvåningen eller liknande.

Måltider
Frukost inkluderat.
Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Restaurang - Bar - Gratis internet
Avstånd till Östra stranden 0m - Alanya centrum 400m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum