• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Folia Apartments
TrustYou Tooltip Text
Agia Marina, Chania, Crete, Greece
Hotellbeskrivning

Folia Apartments är ett charmigt lägenhetshotell, och den vänliga värdfamiljen gör allt för att se till att hotellets gäster snabbt känner sig som hemma på hotellet. Här bor du en kort promenad från Agia Marina och bara 350 m från den vackra stranden. Hotellet är inrett i traditionell grekisk stil och omges av olivträd.

 

Vid det mysiga poolområdet är det lätt att tillbringa en hel dag. Om du föredrar att ligga på stranden kan du enkelt gå dit. Alla lägenheter har ett litet pentry där du kan laga lättare måltider. Det är möjligt att köpa lunch, snacks och middag i hotellets restaurang, som är öppen från 12:00 till 23:00.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt. Var medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte är möjligt t.ex. för att streama filmer och liknande.


Observera att det finns ett antal trappor på hotellområdet och att det inte finns någon hiss.

Rumsinformation

Studiolägenhet

Enkla men trevliga lägenheter med ett rum för högst 3 personer. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar samt en bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Enkla men trevliga lägenheter med två rum för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt en kombinerad vardags- och sovrumsdel med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

Måltider
Måltider är ej inkl.
Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Poolbar - Restaurang - Gratis internet - Strand 350m - Agia Marina 300m - Chania 8km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum