• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Gazetta Suites Hotel
Hotellbeskrivning

Observera att vi inte har guider i Antalya. Våra guider i Side och Alanya kan kontaktas per. telefon.

 

Gazetta Suites Hotel är ett charmigt boutiquehotell som består av två byggnader. Hotellet ligger i Antalyas gamla stad, Kaleiçi och är en bra utgångspunkt för att utforska gamla stan. De charmiga rummen är elegant inredda och inga rum är lika.

 

Hotellet har ett poolområde med en liten pool omgiven av solstolar. På den lilla, fridfulla innergården på systerhotellet Alp Pasa Hotel kan du ta ett dopp i den lilla poolen och njuta av en drink i skuggan av träden. Här finns också en inomhus- och utomhusrestaurang som serverar underbara måltider i en charmig miljö. Du kan välja om din vistelse ska vara inkl. frukost eller halvpension.

 

Observera att Gazetta Suites Hotel inte har en reception, incheckning sker på Alp Pasa Hotel. Vissa faciliteter, som restaurang och bar, finns på Alp Pasa Hotel som ligger vid sidan av Gazetta Suites Hotel.

 

Observera att gatorna i området är små och slingriga, och du kan därför släppas av / plockas upp en kort bit från hotellet. Ljud från omkringliggande barer och restauranger kan uppfattas som störande.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.


Observera att alla rum varierar i storlek, layout och inredning!

Rumsinformation

Standardrum

Små men charmiga rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minibar (extra avgift) och telefon. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Studio

Charmiga rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, kassafack (mot avgift), minibar (mot avgift) och telefon. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Studio med balkong

Charmiga rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen, kassafack (mot avgift), minibar (mot avgift), telefon och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat & Dryck

Välj mellan frukost eller halvpension.

 

Frukost

07:30 – 10:00

Middag *

19:00 – 21:00

 

* OBS: Drycker ej inkl.

 

April – Oktober:                         Middag serveras från buffé

November – Mars:                    Middag serveras portionerad

 

Var vänlig och uppmärksamma att utomhusfaciliteter som restaurangen, baren och poolen kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att meddela Mixx Travel. Poolhandduk kan lånas på hotellet.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Charmigt Boutique Hotel – Pooler – Gratis internet - Stadsstranden 400 m - Konyaalti Stranden 4 km – Hadrians Port 150 m – Antalya flygplats 15 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum