• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Golden Bay Suites
Agioi Apostoli, Chania 73100 Crete, Greece Visa på karta
Hotellbeskrivning

Golden Bay Suites är ett riktigt trevligt lägenhetshotell beläget i den lilla staden Agii Apostoli, bara 4 km från Chania. Hotellet är ett utmärkt val för både par och familjer som vill bo precis vid stranden.

 

Här finns ett poolområde med en solterrass med solstolar och parasoller, en pool med barnpool samt en pool och strandbar där du kan njuta av en kall drink. Från hotellet finns direkt tillgång till den vackra sandstranden där du kan hyra solstolar och parasoll.

 

Alla lägenheter är utrustade med tekök, så här har du möjlighet att laga lättare måltider när du vill. På hotellet finns det också en närbutik. I området runt hotellet finns flera restauranger, tavernor och små butiker. Naturligtvis kan du också köpa en utsökt måltid i hotellets restaurang, som har en vacker utsikt över havet.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Tvårumslägenhet Ekonomi

Trevliga lägenheter med två rum för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), pentry med nödvändig köksutrustning och liten terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Observera att ekonomilägenheterna delvis ligger under gatunivå och har begränsat dagsljus.

 

 

Tvårumslägenhet

Trevliga lägenheter med två rum för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack (mot avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Fina, stora lägenheter – Pool – Barnpool – Direkt tillgång till sandstrand - Strand 0 m - Lokalt centrum 150 m – Chania 4 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum