Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vår e-post nyhetsbrev;
Vår e-post nyhetsbrev;
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland de första som får våra erbjudanden.
Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Grand Hotel Ontur Cesme

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Grand hotel ontur cesme är ett stort, modernt inrett hotell som ligger högt upp på en lutning, med en fantastisk utsikt över havet. Semesterfirare från hela välden kan också hyra in sig på hotellet då de regelbundet kan erbjuda allt ifrån konferansser till bröllopsfester.


Vid poolområdet kan ni passa på att bada och njuta av solen. Här finns två pooler – en med vattenruchbana och en barnpool. Solterrassen är stor och rymlig, och har en utsikt över havet.


I spaavdelningen finns det olika behandlingar (Extra Avgift). Här kan ni bli tvättade efter konstens alla regler i deras turkiska hamam, slappna av i bastun och få olika former utav massage. Här finner ni också en miniklubb för barn mellan 4-12 år (Ej skandinaviskt talande) och en lekplats. Under dagen arrangerar hotellets personal olika typer av aktiviteter för både vuxna och barn, några kvällar i veckan arrangeras även olika typer av underhållningar.  För de som vill fortsätta natten kan de ta del av hotellets egna nattklubb.


Grand hotel ontur Cesme ligger ca. 4 km från den mysiga staden Cesme, där det finns ett stort utbud av butiker och resturanger.


Trådlöst internet finns tillängligt. Var uppmärksam på att förbindelserna är ostabila vilket innebär att det tex. är omöjligt att streama en film.

Rums information

Standarum
Fint inredda rum för två personer, men möjlighet till en extra säng. I alla rum finns det en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, aircondition, minibar (vatten och miniralvatten) säkerhetsbox och en balkong. I badrummet finns det  badkar eller duschkabin, toalett och hårfön.

Mat / Dryck Koncept
All Inclusve
Frukost : 07:00 - 10:30
Lunch : 12:30 - 14:00
Middag : 19:30 - 21:30
 
Beach snacks : 14:30 - 16:00
Kaffe, te och kaka : 16:00 - 17:30
 
Atrium Bar : 24 timmar (Mellan 24:00-11:00 serveras ingen alkohol)
Pool Bar : 11:00 - 18:00
Beach Bar : 11:00 - 16:00
 
Mixx Travel har inte guider i Cesme. Våra guider i Kursadasi kan ni kontakta på telefon dyngnet runt.

Bra att veta:
Importerad alkohol, dryck på flaska, färskpressad juice, behandlingar i spaavdelningen, vattensportsaktiviteter och några faciliteter är inte inkluderade i all inclusive konceptet.

Ingen alkohol serveras till dem som är under 18 år.

Buller ifrån hotellets nattklubb och aktiviteter/underhållning kan förkomma.

Utomhus resturanger, barer, pool och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen, samt om vädret inte tillåter.

Öppningstiderna kan ändras utan att Mixx travel blivit informerade.

Grand Hotel Ontur Cesme Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat