Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Green Park Apart Hotel

Turkiet / Antalya-området
Saray, Hacı Kadiroğlu Cd (Saray Sk.) No:19, 07400 Alanya/Antalya
Se karta

Green Park Apart Hotel

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Green Park Apart är ett bra lägenhetshotell som har varit populärt bland skandinaviska gäster i flera år. Här finns gott om plats - både i lägenheterna och i hotellets gemensamma utrymmen.

Här finns en stor trädgård med två pooler, en med vattenrutschbanor och två barnpooler. Det är här hela familjen kan hänge sig åt ett parti minigolf eller bordtennis. Ska formen bibehållas även på semestern kan detta göras i det lilla, delvis täckta gymmet.

Om du föredrar att spendera dagarna på stranden kan du välja om du vill promenera ca. 800 m till Kleopatra-stranden, eller om du vill använda hotellets servicebuss, som går till östra stranden ett par gånger om dagen under högsäsong.

När du bor i en lägenhet har du friheten att förbereda dina egna måltider. Hotellet ligger nära både tisdagsmarknaden och marknadshallen, där du kan köpa färsk frukt, grönsaker och fisk varje dag. Det är dock också möjligt att köpa lätta måltider och snacks i hotellets restaurang.

Trådlöst internet finns i poolområdet och i restaurangen. Tänk dock på att anslutningen vanligtvis är både ostabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Observera att hotellet ligger vid en större väg och därför kan trafikbuller att uppstå både i lägenheterna och vid poolområdet.

Rums information
Tvårumslägenhet
Enkelt inredda lägenheter med två sovrum för max tre vuxna och ett barn. Alla lägenheter är möblerade med ett sovrum med dubbelsäng / två enkelsängar, ett kombinerat sov- och vardagsrum med två bäddsoffor och ett öppet kök. Lägenheterna innehåller kök med den mest nödvändiga köksutrustningen, vattenkokare, TV, luftkonditionering (extra avgift), telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Trerumslägenhet
Enkelt inredda lägenheter med två sovrum för max fyra vuxna och ett barn. Alla lägenheter är inredda med två sovrum med en dubbelsäng / två enkelsängar i varje rum, samt ett kombinerat sov- och vardagsrum med bäddsoffa och öppet kök. Lägenheterna innehåller kök med den mest nödvändiga köksutrustningen, vattenkokare, TV, luftkonditionering (extra avgift), telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Kassafack kan hyras i receptionen.
Mat / Dryck Koncept
Ingen pension

Green Park Apart Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat