• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Green Park Apart Hotel
Saray, Hacı Kadiroğlu Cd (Saray Sk.) No:19, 07400 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivning

Green Park Apart är ett bra lägenhetshotell som har varit populärt bland skandinaviska gäster i flera år. Här finns gott om plats - både i lägenheterna och i hotellets gemensamma utrymmen.

Här finns en stor trädgård med två pooler, en med vattenrutschbanor och två barnpooler. Det är här hela familjen kan hänge sig åt ett parti minigolf eller bordtennis. Ska formen bibehållas även på semestern kan detta göras i det lilla, delvis täckta gymmet.

Om du föredrar att spendera dagarna på stranden kan du välja om du vill promenera ca. 800 m till Kleopatrastranden, eller om du vill använda hotellets servicebuss, som går till östra stranden ett par gånger om dagen under högsäsong.

När du bor i en lägenhet har du friheten att förbereda dina egna måltider. Hotellet ligger nära både tisdagsmarknaden och marknadshallen, där du kan köpa färsk frukt, grönsaker och fisk varje dag. Det är också möjligt att köpa lätta måltider och snacks i hotellets restaurang.

Trådlöst internet finns i poolområdet och i restaurangen. Tänk dock på att anslutningen vanligtvis är både ostabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Observera att hotellet ligger vid en större väg och därför kan trafikbuller höras både i lägenheterna och vid poolområdet.


Rumsinformation
Tvårumslägenhet
Enkelt inredda lägenheter med två rum för max tre vuxna och ett barn. Alla lägenheter är möblerade med ett sovrum med dubbelsäng / två enkelsängar, ett kombinerat sov- och vardagsrum med två bäddsoffor och ett öppet kök. Lägenheterna innehåller kök med den mest nödvändiga köksutrustningen, vattenkokare, TV, luftkonditionering (extra avgift), telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Trerumslägenhet
Enkelt inredda lägenheter med två rum för max fyra vuxna och ett barn. Alla lägenheter är inredda med två sovrum med en dubbelsäng / två enkelsängar i varje rum, samt ett kombinerat sov- och vardagsrum med bäddsoffa och öppet kök. Lägenheterna innehåller kök med den mest nödvändiga köksutrustningen, vattenkokare, TV, luftkonditionering (extra avgift), telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Kassafack kan hyras i receptionen.
Mat & Dryck
Ingen pension
Service mot kostnad

Luftkonditionering:                       Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                                     Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info
Pool - Barnpool - Vattenrutschbana - Stora lägenheter
Strand 800 m - Centrum 2 km
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum