• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Helios Apartments
TrustYou Tooltip Text
Ag. Apostoli, Chania, Crete, Greece
Hotellbeskrivning

Helios Apartments är ett trevligt och mysigt lägenhetshotell som ligger i Agii Apostoli, endast 4 km från Chania. Lägenheterna är snygga och rymliga och den välkomnande personalen får alla att känna sig välkomna.

 

Poolområdet har en solterrass med solstolar, parasoller, pool och barnpool. Det finns också en poolbar som serverar både kalla drycker och lättare måltider och snacks. Om du vill unna dig att få frukosten serverad varje dag kan det köpas till på hotellet.

 

I närheten av hotellet finns flera restauranger, tavernor och matbutiker. Om du vill utforska Chanias många möjligheter kan du enkelt ta dig dit med lokalbuss eller taxi.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.


Byggbuller från granntomten kan förekomma.

Rumsinformation

Studiolägenhet

Trevliga lägenheter med ett rum för 2 personer, med möjlighet till en extrasäng på bäddsoffan. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.


Tvårumslägenhet

Trevliga lägenheter med två rum för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.


Familjerum

Rymliga trerumslägenheter för upp till 6 personer. Alla lägenheter har två sovrum, vardera med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch och toalett.

Måltider

Ej inkluderat.

Service mot kostnad

Kassafack:                                     Ca. 15 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Poolbar - Gratis internet - Agii Apostoli 200m - Strand 200m - Chania 4km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum