• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
HMA Hotel & Suites
TrustYou Tooltip Text
Şekerhane Mahallesi, Şevket Tokuş Cd. No:25, 07400
Hotellbeskrivning

H.M.A Apart är ett mysigt lägenhetshotell i Alanya centrum. Här bor du på "25 meters gatan", bara en kort promenad från basaren och marinan, där du hittar ett brett utbud av restauranger, barer och diskotek. Hotellet är perfekt för alla som inte ställer stora krav på många faciliteter på hotellet men vill bo i centrum av Alanya.

 
Alla lägenheter är utrustade med tekök, vilket ger friheten att laga lättare måltider. Det är självklart också möjligt att köpa läckra rätter i hotellets restaurang. När mörkret faller kan du njuta av en färgglad drink i poolbaren.
 
Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rumsinformation

Studiolägenhet

Enkelt möblerade enrumslägenheter för max 3 personer. Alla lägenheter är inredda med ett kombinerat sov- och vardagsrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och öppet tekök med enkel köksutrustning, luftkonditionering (extra avgift), telefon, TV och balkong . Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Enkelt möblerade tvårumslägenheter för max 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat sov- och vardagsrum med öppet kök och två bäddsoffor. I lägenheterna finns tekök med enkel köksutrustning, luftkonditionering (extra avgift), telefon, TV och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Kassafack finns att hyra i lobbyn.

Måltider

Inga måltider ingår.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:     Ca 4 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                     Ca 1 euro per dag som betalas direkt till hotellet.Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Bar - Restaurang - Gratis internet
Strand 600 m - Alanya Centrum 400 m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum