Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

HMA Hotel & Suites

Turkiet / Antalya-området
Şekerhane Mahallesi, Şevket Tokuş Cd. No:25, 07400
Se karta

HMA Hotel & Suites

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Ingen Pension 

Pool - Barnpool - Bar - Restaurang

Gratis Wi-Fi - Strand 600 m - Alanya Centrum 400m.

Hotell beskrivning

H.M.A Apart är ett mysigt lägenhetshotell i Alanya centrum. Här bor du på "25 meters gatan", bara en kort promenad från basaren, fredagsmarknaden och marinan, där du hittar ett brett utbud av restauranger, barer och diskotek. Hotellet är perfekt för alla som inte ställer stora krav på många faciliteter i hotellområdet, men vill bo i centrum av Alanya.

 
Alla lägenheter är utrustade med pentry, vilket ger friheten att laga lätta måltider när hungern rapporterar. Det är självklart också möjligt att köpa läckra rätter i hotellets restaurang. När mörkret faller på kan du njuta av en färgstark drink i poolbaren.
 
Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.


Rums information

Studio lägenhet
Enkelt inredda lägenheter med 1 sovrum för upp till 3 personer. Alla lägenheter är utrustade med ett kombinerat vardagsrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett pentry med de mest nödvändiga köksartiklar, luftkonditionering (extra avgift), säkerhetsbox (extra avgift), telefon, TV och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.
 
Två sovrums lägenhet
Enkelt inredda lägenheter med två sovrum för upp till 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum med öppen planlösning och två bäddsoffor. Lägenheterna inkluderar pentry med de mest nödvändiga köksartiklar, luftkonditionering (extra avgift), säkerhetsbox (extra avgift), telefon, TV och balkong. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

HMA Hotel & Suites Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat