Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vår e-post nyhetsbrev;
Vår e-post nyhetsbrev;
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland de första som får våra erbjudanden.
Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Hotel Su

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Var uppmärksam på att Mixx Travel inte har guider i Antalya. Våra guider i Alanya kan kontaktas via telefon.

Hotel Su är ett modernt resort hotell med hög standard, som ligger vid konyaalti stranden och ligger ca 4 km från Antalyas charmerande centrum.  Det är många fantastiska detaljer och hela hotellet är inbjudande och fint inrett. Hotellet passar utmärkt till både par och familjer med barn, som även kan ta del av ett stort urval av aktiviteter inom ett kort avstånd från Hotellet.

Hotellets poolområde är stort och rymligt, här finner ni dessutom en stor solterrass. I samband med hotellets miniklubb ligger även barnpoolen för de små där de även har tillgång till en lekplats. 200 meter ifrån hotellet ligger ”Antalyas Aquapark” där du som gäst på Hotel Su har gratis ingång till. Här finns 12 olika vattenrutschkanor, som blir en hit för dem som älskar att bada. Föredrar du hellre stranden och saltvattnet har du möjligheten att ta del av hotellets egna strand med gångavstånd ifrån anläggningen.

I spacentret finner du både hamam, bastu och underbara massagebehandlingar (alla behandlingar ligger på en extra avgift), en inomhus pool samt ett fitnessrum.
Hotellet har ett stort utbud utav mötes- och konferenslokaler – kontakta oss för ytterligare information.

Trådlöst internet är tillgängligt på hela hotellet. Var dock uppmärksamma på att förbindelse ofta är ostabila och det är då omöjligt att tex streama en film.

Rums information

Deluxe rum:
Ljust, elegant inredda rum till två personer, med möjlighet till en extra säng. I alla rum finns där en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, Telefon, central styrd AC, minibar (innehåller vatten vid ankomst, fylls på till en extra avgift), vattenkokare, säkerhetsbox och en balkong. I badrummet finns det en dusch, hårfön och toalett.

Suite:
Ljust, elegant inredda rum till 3 personer, med möjligheten till en extra säng. I alla rum finns det ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, och ett vardagsrum med en bäddsoffa. Utöver detta finns det Tv, telefon, central styrt AC, minibar (innehåller vatten vid ankomst, fylls på till en extra avgift) , vattenkokare, säkerhetsbox och en stor balkong. I badrummet finns det en dusch, hårfön och toalett.

Mat / Dryck Koncept

Halvpension: Frukost och middag

Ingen alkohol för dem som är under 18 år.


Bra att veta:
- Utomhus restauranger, barer, swimmingpool och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen, och när vädret inte tillåter. Öppningstiderna kan ändras utan att Mixx travel blir informerade om det.Urvalet av underhållning, aktiviteter osv kommer vara begränsas utanför högsäsongen.

- Antalya Aqualand är öppet i högsäsongen (Ca 1. maj-1.oktober)

Hotel Su Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat