Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Ilayda Avantgarde Hotel

Sök pris på lediga rum
Kort beskrivning

Är ett 4-stjärnigt hotell som  ligger i den vackra staden Kusadasi och erbjuder en plats där både hav och stadens centrum möts.

Hotell beskrivning

Ilayda Avantgarde är ett idealisk hotell för de som uppskattar utgångspunkt för alla typer av aktiviteter och ligger inom gångavstånd från havet, kulturen, nöjen och köpcentrum. I och med att hotellet har öppet i 12 månader är det ett perfekt val både  för semester och affärsresor. Är man intresserad av historiska platser ligger även Ephesus bara 18km bort.

Du kan svalka av i poolen på hotellets tak och njuta av solen på deras solterass, eller en härlig cocktail vid Lounge baren med en underbar panorma med utsikt över havet. Här man kan se kryssningsfartyg lägga till i hamnen, blända sig i den fantastiska solnedgången eller bara titta ut över den pulsernade staden. På denna våningen börjar du din dag med en rikligt tillagad frukostbuffé som är förberedd för dig, samtidigt som du njuter av det vackra Egeiska havet, öarna och stadsutsikten. Även restauranten som ligger på översta våningen serverar sina gäster med alla sorter ni kan tänka er av det Egeiska köket som har varit symbolen för överflöd och hälsa i århundraden.

För kaffeälskare finns det berämda världsvarumärket Starbucks, som ligger på bottenvåningen på hotellet. Här  serveras kaffe och ett stort urval av kakor. På denna våningen finner ni även en Lobby bar om ni vill bara sitta ned och koppla av efter en vandring i staden.Hotellet har även 2 konferens salonger  för de som tänk sig  att åka på affärsresa.

Rumsbeskrivning

Standardrum:

De unikt utformade dubbelrummen har antingen stads/havsutsikt. De är alla möblerade med en premium queen size-säng eller två premium singel sängar. De är utrustade med telefon, minibar,plattskärms  Tv med satellit kanaler,luftkonditionering, värdeskåp, vattenkokare med kaffe/te. De stora badrummen har dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Frukost

Restaurant 07:00- 10:30 (veckodagar) 
 07:00-11:30 (helger) 
(övre våning)
Lounge Bar 10:00 - 00:30(tak terass)
Lobby bar 09:00 – 24:00(nedre plan)
Starbucks 09:00 – 04:00(nedre plan)

Ingen alkoholservering för personer under 18 år.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt över  hela hotellet. Observera dock att anslutningen ofta är både mycket långsam och instabil och att det inte går att strömma filmer etc

 

Utomhuspooler, restauranger, barer och andra faciliteter kan stängas under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att  Mixx Travel blivit informerade.

Ilayda Avantgarde Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat