Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vår e-post nyhetsbrev;
Vår e-post nyhetsbrev;
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland de första som får våra erbjudanden.
Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Ilayda Avantgarde Hotel

Sök pris på lediga rum
Beskrivning

Är ett 4-stjärnigt hotell som  ligger i den vackra staden Kusadasi och erbjuder en plats där både hav och stadens centrum möts.

Hotell beskrivning

Ilayda Avantgarde är ett härligt hotell, beläget mycket centralt i Kusadasi. Hotellet är en perfekt utgångspunkt för par, vänner och familjer med äldre barn som vill bo bra och ha många alternativ på tröskeln. Hamnen ligger bara en kort promenad från hotellet och det finns flera bra restauranger i området runt hotellet.

Hotellets naturliga samlingsplats är takterrassen, med en underbar utsikt över både staden och havet. Här serveras frukost, och här ligger också hotellets pool. På kvällen omvandlas en del av takterrassen till en lounge med god musik och läckra cocktails (april-oktober).

Hotellet har också två konferensrum med all nödvändig teknisk utrustning. Vänligen kontakta Mixx Travel för att boka dessa.

Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet. Observera dock att anslutningen ofta är både mycket långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum

Eleganta rum för två personer med möjlighet till en extra säng. Rummen har en dubbelsäng eller två enkelsängar samt en telefon, luftkonditionering, värdeskåp och minibar. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

FrukostIngen alkoholservering för personer under 18 år.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt över  hela hotellet. Observera dock att anslutningen ofta är både mycket långsam och instabil och att det inte går att strömma filmer etc

 

Utomhuspooler, restauranger, barer och andra faciliteter kan stängas under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att  Mixx Travel blivit informerade.

Ilayda Avantgarde Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat