Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
Call Time

0201202811
Karta

KIRMAN ARYCANDA DE LUXE

Sök pris på lediga rum
Highlights

Arycanda de Luxe är ett inbjudande femstjärnigt hotell beläget direkt på stranden i Okurcalar. Hotellet är det perfekta valet för familjer och par.

Info

Ultra All Inclusive 

3 Pool - Barnpool - Vattenland - Bar - Restaurang

Gratis Wi-Fi - Strand 0 m. - Lokal centrum 2 km - Alanya centrum 25 km

Faciliteter

Arycanda de Luxe är ett inbjudande femstjärnigt hotell beläget direkt på stranden i Okurcalar. Du hittar den charmiga staden Side, 25 km bort. Hotellet har ett stort poolområde med vattenrutschbanor och barnpool. Du kommer att hitta faciliteter för alla på hotellet, inkluderat inomhuspool, bowling, gym, turkiskt bad och bastu. Vistelsen är med Ultra All Inclusive och alla måltider, drycker och snacks ingår i priset. Måltiderna serveras i bufférestaurangen eller i någon av hotellets fyra à la carte restauranger. Du hittar också hela 10 olika barområden på hotellet, så det finns stora möjligheter att njuta av förfriskningar under dagen. Det finns underhållning för alla åldrar på hotellet; miniklubb, minidisco, vattengymnastik, aerobics med mera.

Arycanda de Luxe är ett trevligt hotell för familjer och par som vill kombinera avkoppling i vackra omgivningar med möjlighet att delta i en massa roliga aktiviteter.

Rumsbeskrivning
Moderna rum med luftkonditionering, TV, hårtork, värdeskåp, minibar och balkong.

KIRMAN ARYCANDA DE LUXE Bilder och videor

Med början från..
Boka nu
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat