• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Kiwi Apartments
Drakonianou, Kato Daratso - Agioi Apostoloi Chania - Crete, Greece
Hotellbeskrivning

Kiwi Apart är ett mysigt lägenhetshotell som ligger i Agii Apostoli, bara 4 km från Chania. Det perfekta läget nära både stad och strand, och den välkomnande personalen uppväger att det inte finns så många faciliteter. Hotellet är därför ett självklart val för en avkopplande semester i lugna omgivningar, med både stad och strand i närheten.

 

Här finns ett litet poolområde med pool och barnpool, en poolbar samt en mysig restaurang där du kan köpa snacks och lättare måltider. Inom gångavstånd från hotellet finns flera restauranger, tavernor och butiker. Den vackra stranden ligger bara 200 m från hotellet.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Studiolägenhet

Trevliga lägenheter med ett rum för 2 personer med möjlighet till en extrasäng på en bäddsoffa. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar och en bäddsoffa, TV, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) tekök med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass. Badrum med dusch / badkar, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga lägenheter med två rum för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), tekök med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med badkar / dusch, toalett och hårtork.

 

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 10 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

 

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Gratis internet - Strand 200m - Lokalt centrum 100m - Chania 4km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum